Moja familokowa oaza spokoju cz.1
Wszyscy czekamy na słoneczko a tu zima nie chce ustąpic. Miłego dnia Ci życzę.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie zimowo wszyscy moi mili goście: Guciu nie wiem jak to dalej będzie mam nadzieję ,że mnie nie ruszą ,ale czas pokaże . na razie nie myślę o tym .
Ewuniu dziękuję za odwiedzinki . Asiorku Ciebie również cieplutko witam . Ciebie Grażynko rónież cieplutko witam .Wysyłam Wam wszystkim parę promyków słońca ,które zaczęło u mnie świecić
Ewuniu dziękuję za odwiedzinki . Asiorku Ciebie również cieplutko witam . Ciebie Grażynko rónież cieplutko witam .Wysyłam Wam wszystkim parę promyków słońca ,które zaczęło u mnie świecić
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jadziu! Cieszę się, że tu zajrzałam bo lubię oglądać wszystko od samego początku. Jak tylko pogoda się poprawi to i kwiatki kolorowe nam pokażesz.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zdążymy i jeszcze się napracujemy. Dobrej nocy życzę.
grazka_j - moje wątki
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ JADZIU !!!
Miło mi , ze założyłaś Swój wątek ogrodowy
. Tak jak my wszystkie czekamy na tą prawdziwą wiosnę , wtedy to nasze ogrody buchną piękną paletą barw
. na razie jak tak mało kwitnie kwiatków , to i trochę smutnawo . Zapowiadają za kilka dni piękną pogodę / trzeba w to mocno wierzyć / i jak ruszymy do pracy widoki od razu się zmienią .
Ja na swojej działce nie zadużo jeszcze zrobiłam , ale mam wmiarę wszystko posprzątane . Teraz trzeba trochę ziemię wzruszyć , podsypaś nawozem i czekać na kolory wiosennych kwiatów .
Ograniczam się z pracą na działce bo dopadł mnie katar , a nie chciałabym się rozchorować na dobre . Jak będzie ciepło myślę , że praca pójdzie w mig
Miło mi , ze założyłaś Swój wątek ogrodowy

Ja na swojej działce nie zadużo jeszcze zrobiłam , ale mam wmiarę wszystko posprzątane . Teraz trzeba trochę ziemię wzruszyć , podsypaś nawozem i czekać na kolory wiosennych kwiatów .

Ograniczam się z pracą na działce bo dopadł mnie katar , a nie chciałabym się rozchorować na dobre . Jak będzie ciepło myślę , że praca pójdzie w mig

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków