Grażynko fajne zakupy zrobilaś . RHsą fajne azalie też ,ale gdzie ja bym to wszystko miała wsadzić . Chyba musiałabym zrezygnować z warzywniaka . Zawsze coś za coś . Życzę miłego dnia
Witam popołudniowo. Byłam na spacerku, wszędzie tyle wody, że nogi mokre. Wszystko się topi. Tylko trzeba siedziec w domu.
Agawa te róże naprawdę warto miec. Naprawdę nie ma przy nich roboty, a pięknie kwitną do mrozów i choróbska się nie czepiają
Monia68 u mnie też nieciekawie. Śnieg z deszczem pada i wszystko się topi.Miłego popołudnia życzę.
ada.kj. Aduś Ty spokojnie odpoczywaj, bo już prace ogrodowe i tak są u Ciebie zaawansowane.
Cynthia musimy się uzbroic w cierpliwośc, tylko tyle możemy zrobic.
JolantaGraj dziękuję za odwiedziny. zapraszam jeszcze. Byłam u cCebie wielokrotnie, ale się nie wpisałam Postaram się nadrobic zaległości. rododendrony mi zachorowały i musiałam wyrzucic, dlatego dokupiłam nowe, by je uzupełnic.
JAKUCH ja też juz bardzo zawężyłam grządkę warzywną, więc tak bardzo nie szaleję z zakupami. Nie mam miejsca na sadzenie, ale wciskam gdzie się da.
Witajcie wieczorkiem.
W dzień się topił śnieg a wieczorem lekki mróz ścisnął! Pogodynka aktualna! tara, gracia, Romcia ,Halinka, Monika Musimy się uzbroic pogodowo. Ja nawet nie słucham prognoz, bo po co mam się denerwowac! Ilekroc wyjrzę przez okno to inna pogoda Szkoda słów.
Cynthia ogłosiła dzień różowy na forum, żeby poprawic humor, więc może u siebie też wkleję kilka fotek dla poprawy nastroju.