Reniu właśnie wróciłam,trochę się pokręciłam po ogrodzie,ale co to za praca jak pada i to deszcz ze śniegiem .Jednak zeszło mi ze 2i pół godziny i nic konkretnego nie dało się robić .Przegląd jednak zrobiony
Witam wszystkich najcieplej jak tylko sie da....
U mnie dzisiaj pogoda taka sobie raz swieci słoneczko i jest pieknia , a za chwile pada śnieg i nie da wyjsc sie z domu......
Ola dla mnie każda nowa roślinka jest na wagę złota dlatego ciesze sie jak dziecko
Halinko Dzięki za kolorowe sny......w każdym razie pół nocy nie spałam bo tak wiało ,ze myślałam , żi chałupe przewróci...
Cynthio dla Ciebie też miłego dnia życzę
Marcinie wczoraj wieczór spedziłam pzred telewizorkiem bo nie mogłam docisnac sie do kopma, a dzisiaj dopiero wróciłam z pracy i właśnie zastanawiam sie czy nie wyjsc do ogródka i dokończyć grabienie trawnika.......
Ola dzisiejsza wiadomosc dnia jest taka ze kupiłam weltykulatro i będę szalała z nim po ogrodzie ale dopiero w czwartek chyba . Jutro mam wyjazd do warszawy , wróce zmęczona nie bedzie mi sie chciało , wiec odkładam to do czwartku.....
Witam, a ja myślałem, że chwyciła Ciebie jakaś grypa i nie dasz rady podejść do kompa. A tu widzę, ty ciągle coś kupujesz. Życzę owocnej pracy w ogrodzie.
Marcinie na razie żadna choroba na szczęście mnie nie dopadła i trzymam sie dzielnie
Cynthio wpadam do swojego ogrodu z wertykulatorem . ponoć dobrze to wpływa na trawnik,Ewelina mi doradziła
Olu jade do Wawy bo musze ale jak bedzie słoneczko to na pewno zapakuje go tyle ile będę mogła zmieścic i pozostawiam w waszych ogródkach .jeśli chodzi o Poznań to bardzo rzadko wybieram sie w tamte rejony . Przejeżdam jak jade do rodziny do Mielna , ale to też raz na 5 lat . Natomiast w tym roku wybieram sie na Polagre.