Ogródek AGNESS cz.1
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga, a może napój imbirowy?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 341#753341[/quote]
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 341#753341[/quote]
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z przykrością przeczytałam, że Gabi rozchorowała się i wyjazd chyba zmarnowany...Szkoda... Mam nadzieję, że zastrzyki szybko Jej pomogą. Ta pogoda jest paskudna i w powietrzu pełno wszelakiego "świństwa".
Moja córka od małego często chorowała - najczęściej zapadała na zapalenie oskrzeli lub płuc. Teraz na szczęście wyrosła z tego. Życzę Małej ( i Tobie) szybkiego powrotu do zdrowia!
Moja córka od małego często chorowała - najczęściej zapadała na zapalenie oskrzeli lub płuc. Teraz na szczęście wyrosła z tego. Życzę Małej ( i Tobie) szybkiego powrotu do zdrowia!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Izuś dzięki
byłam i widziałam post Krzysia, ale niestety moja Gabrysia nie wypije tego, ale przyda się dla nas w razie czego
Maju, niestety nie jest lepiej, ale mam nadzieje, że już jutro choć troszkę będzie widać efekt działania antybiotyków. U mnie też na dworze zimno i paskudny wiatr, szkoda dzieciaczków, że nie mogą skorzystać z zabawy na dworze, bo na taki wiatr to przeziębienie bardzo łatwo może dopasc, ale może spełni się ta obiecana poprawa pogody pod koniec tygodnia
Magda, dzięki za linka, już sobie spisałam
Marcinie dzięki za recepturę, Gabuni wprawdzie tego nie dam
ale mąż w razie potrzeby skorzysta z tego z największą -jak znam życie-przyjemnością
Witaj Moniś
Tobie też życzę miłego dnia
U mnie niestety pogoda podobna, oby do soboty
Joluś dzięki Kochana
Pogoda widzę chyba u wszystkich podobnie obrzydliwa
Izuś dziękuję Kochanie, wyjazd faktycznie stracony, ale juz takiego pecha mamy, bardzo często zdarza nam się wracać już po kilku dniach z chrobą
Witaj Reniu wzajemnie, Tobie też pięknego i miłego dnia

Maju, niestety nie jest lepiej, ale mam nadzieje, że już jutro choć troszkę będzie widać efekt działania antybiotyków. U mnie też na dworze zimno i paskudny wiatr, szkoda dzieciaczków, że nie mogą skorzystać z zabawy na dworze, bo na taki wiatr to przeziębienie bardzo łatwo może dopasc, ale może spełni się ta obiecana poprawa pogody pod koniec tygodnia

Magda, dzięki za linka, już sobie spisałam

Marcinie dzięki za recepturę, Gabuni wprawdzie tego nie dam

Witaj Moniś

Joluś dzięki Kochana

Pogoda widzę chyba u wszystkich podobnie obrzydliwa

Izuś dziękuję Kochanie, wyjazd faktycznie stracony, ale juz takiego pecha mamy, bardzo często zdarza nam się wracać już po kilku dniach z chrobą

Witaj Reniu wzajemnie, Tobie też pięknego i miłego dnia

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Giguś witaj Kochanie
Ty u mnie a ja u Ciebie
Czytałam właśnie u Ciebie, że odpoczywasz od działki, ale dajesz Sobie w kość w pracach domowych , Ty to pracowita mróweczka jesteś
Odpocznij sobie troszkę
U mnie też obrzydliwie na dworze, teraz wprawdzie nie pada, ale jest bardzo zimnoi okropny wiate. Mam nadziej, że te prognozy zapowiadające piękny koniec tygodnia są prawdziwe

U mnie też obrzydliwie na dworze, teraz wprawdzie nie pada, ale jest bardzo zimnoi okropny wiate. Mam nadziej, że te prognozy zapowiadające piękny koniec tygodnia są prawdziwe