Widzę, że wraz z wiosną wprowadziłeś zmiany. Dużo róż Ci przybyło. Ciekawa jestem, jak ogród będzie wyglądał, gdy zacznie Ci wszystko rosnąć i kwitnąć. Na pewno pięknie

Drzewek już kilka posadziłem na działeczce. Typowego drzewka, które rosło by razem z małym Igorkiem nie posadziłem. Troszkę skąpość obszaru mnie od tego odwodzi. Chociaż marzyła mi się jodła koreańska ale to duże drzewo. Może macie jakieś pomysły na drzewo, które jest piękne i niezbyt silnie rośnie?anulka pisze:Jarku czy posadziłes drzewo dla swojego synka?Męzczyzna powinien zbudować dom ,posadzic drzewo i spłodzić syna.Jak rodzili sie moi synowie to jednemu posadziłam srebrny świerk a drugiemu cedr.Potem robiłam zdjęcia kto szybciej urosnie?
Ewelinko nie ma co wybaczać. Bardzo interesujący i mądry cytat. Mi się podoba.Ewelina pisze:Nie całkiem na temat, ale tak mi się przypomniało : " Mężczyzna nie musi być młody, mężczyźnie nie trzeba urody, mężczyzna się nie ma podobać , nikomu ! Mężczyzna potrzebny jest w domu ( i na działce)
Jarku , mam nadzieję ,że wybaczysz ten cytacik w Twoim wątku...
Anya pisze:Jarku, wspaniały ten Twój warzywniak!
Przypomina mi się wypieszczona działka mojego ojca - wygladała identycznie!
Może nie wypada się pytać, ale jak tam roślinki ode mnie ? Przyjęły się?
Jak się rozrosną to zrób proszę jakieś zdjęcia i wrzuć, będzie mi miło je zobaczyć![]()
![]()
![]()
Fajnie, że dodałeś imię Igorka do nazwy wątku!
Małe osoby są tak samo ważne jak duże, a czasem nawet ważniejsze, bo nasz świat się wokół nich kręci