Ogródek AGNESS cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuś to działamy z naleweczką
, na razie kukułkową
a latem z owocowymi
Witaj Bożenko, pewnie się rozpuszczą, ależ musi to być pychotka, kukułki same w sobie są pyszne
Danusiu, ależ ja się bardzo cieszę, że się wtrąciłas, rób to jak najczęściej
Wracam już jutro, ponieważ moja córeńka sie rozchorowała na anginę, dostała zastrzyki , bardzo źle się czuje w ogóle nie może połykać i musimy wracać do domu. Jestem strasznie zła, mamy pecha

Witaj Bożenko, pewnie się rozpuszczą, ależ musi to być pychotka, kukułki same w sobie są pyszne

Danusiu, ależ ja się bardzo cieszę, że się wtrąciłas, rób to jak najczęściej

Wracam już jutro, ponieważ moja córeńka sie rozchorowała na anginę, dostała zastrzyki , bardzo źle się czuje w ogóle nie może połykać i musimy wracać do domu. Jestem strasznie zła, mamy pecha

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Agnieszko, współczuję Twojej Gabrysi.
Wiem, co to angina, bo ciągle na nią chorowałam i w końcu nabawiłam się problemów sercowo - stawowych, z którymi borykam się do dziś.
Jak nie potrafiłam przełykać nawet śliny, to bardzo pomagał mi sok z wyciśniętej cytryny. Podawaj Gabi co chwilkę sok z cytryny i niech go bardzo powolutku połyka, a nawet trochę potrzyma w ustach.
Życzę Gabuni szybkiego powrotu do zdrowia.
Wiem, co to angina, bo ciągle na nią chorowałam i w końcu nabawiłam się problemów sercowo - stawowych, z którymi borykam się do dziś.
Jak nie potrafiłam przełykać nawet śliny, to bardzo pomagał mi sok z wyciśniętej cytryny. Podawaj Gabi co chwilkę sok z cytryny i niech go bardzo powolutku połyka, a nawet trochę potrzyma w ustach.
Życzę Gabuni szybkiego powrotu do zdrowia.
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
W takim razie wpisujcie te przepisy gdzie trzebacoma95 pisze:A ja protestuję !!!
Proszę te przepisy nalewkowe umieścić w osobnym wątku !
Żeby więcej osób miało szansę skorzystać
Latem jak robiłam soczki i przetwory to córka z zięciem śmiali się że mi się syndrom babciny odezwał
A teraz już zamawiają niektóre przetwory w ilości x 5

Ja przetworów narobiłam aż za dużo , nie ma komu jeść. Głównym zjadaczem był do tej pory syn, ale teraz już wybył z domu. Córcia i mąż to niezbyt często łapią się za przetwory.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Mariolu takie domowe przetwory to super sprawa
moja mama zawsze robiła olbrzymie ilości, jak dorosłam to tę przyjemność scedowała na mnie, ja od jakiegoś czasu zmniejszyłam ilość , ale i tak każdego roku robię co najmniej 350 słoików rózności
Jacku dzięki.
Drzewka w ogródku to rewelacja, można posadzić swoje ulubione owoce i później latem delektować się ich smakiem
Posadź sobie koniecznie
_oleander_ dziękuję bardzo, w domu zawsze najlepiej i człowiek od razu lepiej się czuje
Ależ mi sprawiłaś radość tymi rannikami, są cudowne, i tak wcześnie kwitną, dzięki nim pojawi się wreszcie kolorek w moim ogródku
Kochana jesteś, dziękuję Ci bardzo
Halinko dziękuję Kochanie, Gabi często zapada mi na anginy, i właśnie bardzo martwią mnie te komplikacje, bardzo się ich boję
,ona teraz ma wyjątkowo ostrą tą anginę , w ogóle nie może przełykać , dławi się śliną i chyba jeszcze dołączyło się zapalenie krtani, bo ma okropny kaszel. Ale mam nadzieję, że dożylny antybiotyk szybko zadziała. Dzięki za pomysł z cytryną, nie słyszałam o tym, na pewno się przyda
Aguś czasami te przetwory zostają, ale będzie jak znalazł na przyszły rok
ale jak znam życie, to latem i tak zrobisz drugie tyle
Izuś a z mandarynek jak
tak jak z cytryn, czy masz inny przepis

Cyntuś dziękuję Ci Kochanie bardzo
tobie też życzę miłego , pogodnego dnia 

Jacku dzięki.
Drzewka w ogródku to rewelacja, można posadzić swoje ulubione owoce i później latem delektować się ich smakiem

_oleander_ dziękuję bardzo, w domu zawsze najlepiej i człowiek od razu lepiej się czuje

Ależ mi sprawiłaś radość tymi rannikami, są cudowne, i tak wcześnie kwitną, dzięki nim pojawi się wreszcie kolorek w moim ogródku

Halinko dziękuję Kochanie, Gabi często zapada mi na anginy, i właśnie bardzo martwią mnie te komplikacje, bardzo się ich boję

Aguś czasami te przetwory zostają, ale będzie jak znalazł na przyszły rok

Izuś a z mandarynek jak

Cyntuś dziękuję Ci Kochanie bardzo