Dojrzałam u Joli, że zamawiałaś budleje. Napisz, czy sadzonki w porządku.Sama też się skuszę

Miiriam pisze:Madziu - mniej niż 10 zł.
Jadziu nie ma dla mnie problemu z sadzonkami (no chyba, że zimą coś je zjadło), a jak sama posadzisz to może potem nie wyrwiesz sobieJadzia1 pisze:Madziu będę bardzo wdzięcznaKochanie ale nie zawracaj sobie głowy sadzonkami , poczekam na nasionka , ona jest bardzo ładna , ja kiedyś ją posadziłam , a w następnym roku niestety chyba wyrwałam razem z chwastami i wyrzuciłam .
Ja mam 4 (albo trzy), mają listki właściwe, ale się tak kisząagnieszka72 pisze:Madziu a jak tam sasanki?
Mi wyszło chyba z siedem,mają pojedyńcze listki właściwe.
A kiedy wysiewałaś i z jakich nasion?Ave pisze:Mnie wylazła 1 (słownie jedna) sasanka i cieszyłam się jak głupia na widok tych puchatych listków
Wczoraj i owszem, a dziś tylko gdzieś w jakiś zagłębieniach pod lasem. A teraz świeci słonko.Miiriam pisze:Madziu - czy u Ciebie też taki śnieg ????
Danusiu przemawia przeze mnie zboczenie forumowe, patrzę na bukiet róż i zastanwiam się nas ukorzenianiem.danutab pisze:Magdziu dzięki za wyjaśnienie.Bo już myślałam że pisząc o różach
napisałam że kupiłam i będę je ukorzeniać.;:30