Witaj Liduś widzę, że wczoraj wysiałaś troszkę roślinek Ja już tylko będę wysiewała do grunty, jeszcze troszkę roślinek czeka w kolejce na cieplejsze dni
witam, pogoda nas nie rozpieszcza, ale życzę miłego dnia
Lidziu nie mam jeszcze sprecyzowanej śliwy, tez podpatruje kto i gdzie co poleca a najlepiej żeby już kupić owocującą, choć to tez do końca nie jest sprawdzone. Kupiłam w donicy z 2 owocami żółta, stoi ale w tym roku kwitła, miala owoce i tez pospadały i nie było nic, ja myslę ze śliwki mnie nie lubią bo ja ich uwielbiam.
Ta żołta to może przestraszyła sie tej starszej, a w ogóle tego "może" u mnie jest za dużo! Jak uda ci się cos namierzyć daj znać.
Lidziu Widzę że już otrzymałaś paczkę z benexu ja też tam kupowałam.
Czekam jeszcze na paczkę z cebul.pl.Już pisali że na dniach wyślą.Ale jeszcze
powiadomią o dniu wysyłki.
Witaj, Lidko
Przejrzałam Twój wątek z zainteresowaniem. Widać ,że wkładasz wiele wysiłku i serca w zagospodarowanie niemałego terenu wokół domu. Gratuluję pięknej skarpy przy tarasie, a ponieważ poczyniłaś interesujące zakupy , oczekuję zdjęć z nadchodzącego sezonu.
Pozdrawiam , E.
Ewelino miło, ze mnie odwiedziłaś.Mam nadzieję, że uporzadkuję co nieco na mojej działce.I będzie widać co się zmieniło od poprzedniego roku.
No i czekam na ciepełko, tobym przynajmniej przesadzać mogła i trochę uporządkować.
Lidka u mnie też zimno i niewiele można zrobić w ogrodzie ale od niedzieli ma być już 15 stopni więc nadrobimy wszystkie zaległości
Czy Twoje Marcinki są czerwone i niskie ? bo ja takich nie mam :roll:mam 5 kolorów i chętnie się podzielę jak przyjedziesz