Ogródek AGNESS cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mutari pisze:Aguskac, to jak już ją kupić to posadź w jakimś zacisznym miejscu. Będzie wiesze prawdopodobieństwo , że ładnie przezimuje i doczekasz się pysznych owoców.
No właśnie zwolniło mi się miejsce po starej jabłoni :) Wczoraj ją wycięliśmy, ale zostało jeszcze 10 innych, więc nie rozpaczam, stareńka była, swoje narodziła :)
Akurat fajne zaciszne miejsce, osłonięte. Może tylko po południu trochę mniej słońca będzie miała, poobserwuję latem to miejsce, najwyżej kolejnej jabłoni chlasnę jakąś zacieniającą gałąź :roll: :lol:
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś. We Wrocławiu zimny mroźny wiatr więc spacer nie byłby przyjemny.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Zgadza się Geniu :D u mnie też nie dajemy rady zjeść owoców, cżęść rozdajemy , a z reszty robię dżemik-pycha :lol: i w syropie :D

Agus te dwie kupione grusze są pyszne :D mam nadzieję, że będą Ci owocowały :D Moja gruszka mi nie smakuje, muszę wykopać i posadzić nową. Mam starą gruszę, Klapsę, jest cudowna- słodziutka, soczysta, aż sok cieknie po brodzie :D
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AGNESS pisze: Agus te dwie kupione grusze są pyszne :D mam nadzieję, że będą Ci owocowały :D Moja gruszka mi nie smakuje, muszę wykopać i posadzić nową. Mam starą gruszę, Klapsę, jest cudowna- słodziutka, soczysta, aż sok cieknie po brodzie :D
Klapsa to jest chyba właśnie Faworytka o ile dobrze pamiętam :) Tym razem wybierałam na podstawie opinii w necie, już nie będę kupować drzewek owocowych "co popadnie". Staram się wyszukiwać odmiany, o których dobrze piszą.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aduś, To paskudnie z tym wiatrem, mam nadzieję, że już niedługo pogoda się poprawi i zrobi się pięknie i cieplutko :roll: Aż nam nie będzie chciało się do domów wchodzić :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aguskac pisze:
AGNESS pisze: Agus te dwie kupione grusze są pyszne :D mam nadzieję, że będą Ci owocowały :D Moja gruszka mi nie smakuje, muszę wykopać i posadzić nową. Mam starą gruszę, Klapsę, jest cudowna- słodziutka, soczysta, aż sok cieknie po brodzie :D
Klapsa to jest chyba właśnie Faworytka o ile dobrze pamiętam :) Tym razem wybierałam na podstawie opinii w necie, już nie będę kupować drzewek owocowych "co popadnie". Staram się wyszukiwać odmiany, o których dobrze piszą.
Agunia nawet nie wiedziałam, że to ta sama odmiana :D wiedziałam tylko , że pyszna :D
Awatar użytkownika
cattleya
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2007, o 13:19

Post »

aguskac pisze:
Z owocowymi nie mam zadnego doświadczenia, jedno co wiem to z tych guszek wychodza mi pyszne nalewki ;:198 ;:224
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

cattleya pisze:
aguskac pisze:
Z owocowymi nie mam zadnego doświadczenia, jedno co wiem to z tych guszek wychodza mi pyszne nalewki ;:198 ;:224
Agatko z gruszką w butelce :wink: :?: Ja tak kiedyś robiłam :lol:
Awatar użytkownika
cattleya
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie, bo nie mam takiej możliwości. W sloju ,bardz dużym słoju :Dale w kuchni.
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AGNESS pisze:
cattleya pisze: jedno co wiem to z tych guszek wychodza mi pyszne nalewki ;:198 ;:224
Oj od nalewek to ja jestem "specjalistką" Mam w piwniczce aroniową, malinową i wiśniową. Z gruszką robiłam w tamtym roku :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To ja moje kochane proszę o przepisy na owocowe naleweczki :wink: :lol:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Aguś :) U mnie znowu zimno i ponuro... Piłam wiśniówkę, aroniówkę i pigwówkę- wszystkie pyszne :) Sama nalewek nie robię. Miłej niedzieli :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
cattleya
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aguskac pisze:
AGNESS pisze:
cattleya pisze: jedno co wiem to z tych guszek wychodza mi pyszne nalewki ;:198 ;:224
Oj od nalewek to ja jestem "specjalistką" Mam w piwniczce aroniową, malinową i wiśniową. Z gruszką robiłam w tamtym roku :)
Wiśniowa w dwóch wersjsch, gruszkowa, malinowa, truskawkowa z miętą, zurawinowa, swiateczna z suszonych owoców i cytrusów, czarna porzeczka :D
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ok jak już tylko będzie się zbliżał okres owocowy to się upomnij :)
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

cattleya pisze:
aguskac pisze:
AGNESS pisze:
Wiśniowa w dwóch wersjsch, gruszkowa, malinowa, truskawkowa z miętą, zurawinowa, swiateczna z suszonych owoców i cytrusów, czarna porzeczka :D
Chylę czoła :) W tym roku może będę miała trochę pigwy.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”