Moje koty harcują każdej nocy od kiedy je mamy!! To, że sobie szaleją na dworze.. ich sprawa, ale w domu .... Niedawno kociczka miała rujkę to było dopiero wesołokogra pisze:Agnieszko nocne harce kotów teraz będą normą.
Najgorsze walki kocurów, bo to one robią najwięcej hałasu.
Ale na szczęście wszystko szybko się uspokoi i wróci do normy.
U mnie słoneczko też przegląda przez chmurki, ale jest bardzo zimno.
Tak Aguś jak wcześniej napisałam, one marcują się od lutego do wrzesniaaguskac pisze:Moje koty harcują każdej nocy od kiedy je mamy!! To, że sobie szaleją na dworze.. ich sprawa, ale w domu .... Niedawno kociczka miała rujkę to było dopiero wesołokogra pisze:Agnieszko nocne harce kotów teraz będą normą.
Najgorsze walki kocurów, bo to one robią najwięcej hałasu.
Ale na szczęście wszystko szybko się uspokoi i wróci do normy.
U mnie słoneczko też przegląda przez chmurki, ale jest bardzo zimno.Marne mam więc szanse na to, że to się uspokoi.
Jadziu dziękuję Ci bardzo, że odwiedziłaś mój ogródek , bardzo mi miłoWisienka pisze:Agnieszko - ale się zdziwiłam, że dopiero teraz otworzyłaś swój wątek!![]()
W tym roku dzięki niemu będziesz na pewno więcej zdjęć pstrykać.
Zobaczysz, jak to wciąga!![]()
Mimo, że posesja nie jest taka duża (zwłaszcza przez ten podjazd)
to masz sporo roślin posadzonych.
Czekam więc na wiosnę w Twoim ogrodzie.
AGNESS pisze:Aguś dobrze, że w końcu się wyspałaś, bo jak widzę potrzebowałaś dziś dużo siłytyle pracy zrobiliście
Ale można już sadzić brzoskwinki- pychotka uwielbiam je- chyba najbardziej ze wszystkich owoców
a jakie dżemiki wychodzą
![]()
![]()