U nas pięknie się zapowiada, słoneczko świeci Halinko, mam 3 krzaki róż. No i mają listki i rosną jak nic, chyba je zasadzę i okryję tak jak mówisz. Bo w domu to sie pewnie zmarnują, a mieszkam w bloku- więc sama rozumiesz.
Ewuniu w takim razie lepiej będzie w ogrodzie,może już wielkich mrozów nie będzie.Te majowe mrozy są gorsze,kiedy róże już rosną na dobre ,widzę,że słonko dzisiaj prawie wszędzie gości
Halinko u mnie tż dzisiaj super pogoda ,ale ziemia jeszcze zamarznięta więc za bardzo nie ma co robić tylko prace porządkowe . Dzisiaj wreszcie kupiłam sobie aparat [teraz się zacznie ]. Jestem cała happy
Jadziu spracowana jestem ,bo pogoda była faktycznie do pracy .No to kochana zaszalejesz teraz z aparatem,oj będzie co podziwiać .Jeszcze tylko napisz jaki aparat kupiłaś
Halinko kupiłam PANASONICA 8,1 mega bylam z wnukiem ,bo ja to noga . Zrobiłam parę fotek ,ale teraz muszę to wszystko się nauczyć jak wrzucaćna fotosika ,żebym nie musiała się chłopców prosić . Próbowałam je wyświetlić na kompie ,ale kompletna noga . Mam nadzieję ,że się naumiem
Jadziu wszystko co nowe wydaje się trudne,ja też myślałam,że to nie dla mnie ,ale jakoś pojęłam,może nie całkiem,ale na moje potrzeby wystarczy.Ja też mam Panasonica.
_oleander_ masz rację,pojmie Jadzia szybciej niż jej się wydaje
Jadziu rób to z instrukcją obsługi ,czytaj ,czytaj ją aż pojmiesz o co chodzi .Rób zdjęcia i ćwicz ciągle obsługę aparatu ,a później będziesz już robić automatycznie i bez problemu