Witam wszystkich odwiedzających
Agness, ja mam tylko żółtego pustynnika więc jestem ciekawy tego pomarańczowego. I mam jeszcze pustynnika olbrzymiego ale jeszcze nie kwitł więc nie wiem, jaki kolor. A na eukomisy to i ja się skusiłem, bo już dawno mi się podobały, ale nie kupowałem.
Jadziu droga, jest mi wstyd, że nie robię teraz zbyt wiele zdjęć ale ciągle brakuje mi czasu, a jak już idę do ogrodu to jest tyle do zrobienia, że wciąż to odkładam. Aż w końcu przestaniecie mnie odwiedzać, bo tylko piszę a nie wklejam aktualnych zdjęć

....
Jutro niedziela więc jak będzie ładna pogoda popstrykam trochę zdjęć, bo przede wszystkim chciałbym pokazać skalniak, który dzisiaj skończyłem budować

. Jeszcze będą drobne poprawki i dosypywanie ziemi między kamienie ale chyba już mogę pokazać to, nad czym pracowałem praktycznie przez całą zimę, bo od listopada do teraz. Ale o tym więcej jutro.
A w doniczkach tak jak już pisałem ale przypomnę dla Ciebie Jadziu posiałem: dwa rodzaje rycynowca, pomidorki 'Koralik', od Izy-Tu.ji irysy trawiaste i inkarwille (rycynowce też jedne od niej), kleomę, psiankę koralową, szałwię błyszczącą (wysoką). Trochę wcześniej powsadzałem do ukorzenienia komarzycę 'Nico' i ruelię kalifornijską. Poprzesadzałem już wszystkie fuksje, barbulę, kawę, psiankę koralową, pieczennika, amarylisa....
Dzięki
Halinko i
Cynthio 
To było bardzo pracowite popołudnie, o czym pisałem wyżej. Dodatkowo zwiozłem kolejne 10 taczek ziemi. Tym razem pod dalie. Powiem szczerze, że u mnie jeszcze nic nie kwitnie, co nie znaczy, że nie przyszła wiosna, bo roślinki pięknie powyłaziły z ziemi. Postaram się jutro porobić zdjęcia.