Ogród -mój azyl cz.1
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MARCINIE ,witam w moich skromnych progach .Chyba po raz pierwszy jesteś u mnie ?Jeśli pamiętasz ,to napisz jak sadziłeś tą Inkarvillę-pionowo ,czy poziomo ?.Szkoda tej twojej białej ,może jest bardziej wrażliwa,albo miejsce jej nie podpasowało .?Mutari pisze:Witam Jolu, jak również mam incarvilleę, białą i różową. Biała mi nie przetrwała zimy. A szkoda bp była naprawdę ładna.
Fajne zrobiłaś zakupy.
MONIKO ,a u mnie taki piękny dzionek ,że mogła bym skakać z radości

- JolantaG
ANIU różnie to bywa z tymi zakupami w marketach .Anna11 pisze:Halinko ciekawe czy będą takie kolory jak na opakowaniu? Mam dwie różowe na szczęście takie same jak na opakowaniu. Za to Anemonki miały być różne, a są jednakowe. Nieraz można kupić coś innego.
Pozdrawiam
Pomyłki mogą się zdarzyć wszędzie .
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- JolantaG
CYNTHIO ,już nie mogę się doczekać prawdziwej wiosny .
Może jeszcze wzejdzie ,a może niestety ją coś zjadło .Chociaż nornice, ponoć od niej uciekają ,bo im zapach nie odpowiada .maryla73ab pisze:Witaj Jolu,piękne zwiastuny wiosny,
ja swojej korony jeszcze nie widzę,czy to możliwe ze coś zjadło lub zgniły cebule.
Ach te pszczolki:)
wszédzie te pszczolki:) tez pare ich juz pokazalam na forum. Ciesze sie ze wkoncu doczekaliscie sié piéknej wiosny
Piékne krokusy pozdrawiam

Basia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=20974 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 985#850985 Zaczynam zbierac domowe
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.