Moja prywatna kwiaciarenka cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Leśny Duch pisze:katarzyneczko, a co on zbiera? pająki? :twisted: :lol:
Niestety nic nie zbiera :evil: , zajmuje się motocyklami :? Jakby coś zbierał to byłoby super ( kwiatki np :lol: ) a tak siedzi tylko w garażu i w domu go prawie nie ma :(
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Ania ja tak samo się tłumaczę- posprzątane, ugotowane więc w nagrodę forum :D
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

Właśnie! Macie rację! A jak to któraś z dziewczyn napisała - to my dbamy o dom, wiec możemy zdecydować, czy są kwiatki, czy nie ;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

Ja staram się zasiadać jak go nie ma. Ale on często wpada do domu niezapowiedzianie :lol: i gada tylko,że nic nie robię tylko przed kompem siedzę :lol:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Dziewczyny - trzeba mieć strategię! Zrobić wszystko rano, a potem mamy spokój - pranie z rozwieszaniem 6 min., zmywarka - 5 (pranie trwa 44 min. - trzeba nastawić wcześniej, żeby nie wyciągać przy nim;) albo zmywanie (nie wiem, ile) obiad - 30-60 min., odkurzanko 10 min., ogólne sprzątanie - 15 min., prasowanie 30-60 min. więc zaczynamy o 8, kończymy o 9:36-10:36 - czyż to nie piękne :twisted: ;:82
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ach Ci nasi faceci po prostu nie rozumieją że tu możemy porozmawiać o tym co najbardziej lubimy i interesujemy - roślinki :lol:
Kasiu u mnie prawie tak samo mówi - "tylko to forum i nic więcej" :twisted:
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jesteście niesamowite- wszystkie :D Nie znam Was osobiście, ale wszystkie mocno ściskam bo w końcu ktoś mnie rozumie i nie patrzy jak na dziwoląga, że znowu nowy kwiat i godziny na forum ;:4
Karolina
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

Leśny Duch pisze:Dziewczyny - trzeba mieć strategię! Zrobić wszystko rano, a potem mamy spokój - pranie z rozwieszaniem 6 min., zmywarka - 5 (pranie trwa 44 min. - trzeba nastawić wcześniej, żeby nie wyciągać przy nim;) albo zmywanie (nie wiem, ile) obiad - 30-60 min., odkurzanko 10 min., ogólne sprzątanie - 15 min., prasowanie 30-60 min. więc zaczynamy o 8, kończymy o 9:36-10:36 - czyż to nie piękne :twisted: ;:82
Piękne, tylko nawet jak wszystko jest zrobione to i tak gadają zazwyczaj,że nic nie robimy. Nasi M chyba myślą, że my kobietki jesteśmy robocikami stworzonymi do ciągłej pracy :lol: :wink:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A mój znalazł sobie forum ( z jego fiziem ) i zapowiedział że zacznie okupować net, więc ja będę miała więcej czasu na grzebanie w ziemii :evil: :roll:
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

karolaipiotr pisze:Jesteście niesamowite- wszystkie :D Nie znam Was osobiście, ale wszystkie mocno ściskam bo w końcu ktoś mnie rozumie i nie patrzy jak na dziwoląga, że znowu nowy kwiat i godziny na forum ;:4
No i dlatego też dołączyłam do forum, aby nie czuć się osamotnioną. no i już zaczęłam się zastanawiać czy aly na pewno ze mną wszystko w porządku :? Ale teraz wiem, że jak najbardziej jest ze mną OK :lol:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pamiętam jak byłam dzieckiem i w domu była wojna o telewizor, bo każdy chciał coś innego oglądać :lol: a teraz trzeba walczyć o dostęp do kompa , bo każdy chce na inne forum :lol:
Karolina
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

LeNka pisze:A mój znalazł sobie forum ( z jego fiziem ) i zapowiedział że zacznie okupować net, więc ja będę miała więcej czasu na grzebanie w ziemii :evil: :roll:
U mnie tego problemu nie ma, bo każde z nas ma swojego kompa, ale wcześniej też wojny toczyliśmy :lol: . A w ziemi bardzo bym chciała pogrzebac tylko,że na naszej działeczce na razie lasek rośnie :cry:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mój ostatnio powiedział,że czuje się zazdrosny o forum :lol: Stwierdził też, że obgadujemy facetów, że są tacy i owacy,ale jak przeczytał kilka pochwał na swój temat to teraz sam pyta co na forum słychać :;230 :;230 Weź tu zrozum mężczyznę Obrazek
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Mój też się czuje zazdrosny - pisałam już o "alienacji" z kwiatkami - mówi też, że ja tylko ciągle kopię jakieś dołki, coś obcina, przycinam albo przestawiam ;) a mam tylko kilka doniczek (przesadza) :twisted:
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p

Post »

myszorek mój M ciągle się pyta co ja tam pisze i mówi: "Ileż można to zielsko oglądać i jeszcze pisać o tym?" Ale przecież same dobrze wiecie jak to jest jak się tu zajrzy na chwilkę.... :wink:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”