Tara - oaza marzeń cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Taro. A we Wrocławiu wieje, momentami pokazuje się słonko. Przed chwilą padał przez chwilę grad. Brrr jaka straszna ta wiosna. To chyba złośliwość, że tak na nią czekamy. Po takiej długiej zimie nic ciepełka.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
u mnie tez zim no, wieje, chyba bedzie snieg mnie juz boli glowa.
Kochani po co nie wiem wlażłam na strone alewydaj zobaczyłam i mam juz chciejstwo, jak myslicie opłaca sie? http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1
Kochani po co nie wiem wlażłam na strone alewydaj zobaczyłam i mam juz chciejstwo, jak myslicie opłaca sie? http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruś. Również życzę Ci miłego dnia. We Wrocławiu zaczyna nieśmiało wychodzić słońce. Jezeli nie będzie wiatru to nawet przy zimnie można coś porobić w ogródku.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
udane zakupy, są ciemierniki, potem zdjecia, bo zawiozłam na działke, po obiadku jade, będa!
pojechałam do Uniest do Xipe, ale zapomniałam adresu, wpadłam nad morze na spacer, pięknie, wieje ale ludzi sporo, u rybaków zaopatrzyłam sie w świeże i wędzone rybki!
W drodze powrotnej wskoczyłam do Hortulusa w Dobrzycy, no jest wybór i ceny, ale jest na czym oko zawiesić. Dzis ogrody tematyczne do zwiedzania za darmo, niestety dla mnie tego spaceru na dzis za dużo.
Do Dobrzycy wybieram sie w maju, jak bedzie mozna robic zdjęcia to zrobię ale wątpie
.

miłego dnia
pojechałam do Uniest do Xipe, ale zapomniałam adresu, wpadłam nad morze na spacer, pięknie, wieje ale ludzi sporo, u rybaków zaopatrzyłam sie w świeże i wędzone rybki!
W drodze powrotnej wskoczyłam do Hortulusa w Dobrzycy, no jest wybór i ceny, ale jest na czym oko zawiesić. Dzis ogrody tematyczne do zwiedzania za darmo, niestety dla mnie tego spaceru na dzis za dużo.
Do Dobrzycy wybieram sie w maju, jak bedzie mozna robic zdjęcia to zrobię ale wątpie
.

miłego dnia