Części nr.6 szukaj --> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 72&start=0
DorkaWD
Pandzisko wielkie...

widziałąm w gazecie
  widziałąm w gazecie   

widziałąm w gazecie
  widziałąm w gazecie   

nasze Pandzisko na gwiazdę wyrasta
   nasze Pandzisko na gwiazdę wyrasta   

a jak Rock robił siusiu, że nie podlewał Ci ogrodu
  a jak Rock robił siusiu, że nie podlewał Ci ogrodu   bo mój dredziarz to ma większość roślin zniszczone od dołu
  bo mój dredziarz to ma większość roślin zniszczone od dołu   

Eeee.. tam nic takiegosonia pisze:Agnieszko a co to za gazeta byłanasze Pandzisko na gwiazdę wyrasta

a Ty w ogóle jak możesz o przystojnym Szirku pisać - kundel ;:225 oj niedobra pańcia jesteś

To tylko lokalna gazeta.
  To tylko lokalna gazeta. 
  ), sama od siebie dobrą postawę przybiera, ładny błyszczący włos i dobra czaszka
), sama od siebie dobrą postawę przybiera, ładny błyszczący włos i dobra czaszka  Tylko te białe ślady na uszkach powodują, że mamy małe szanse na doskonałą notę na wystawie i całe szczęście, bo nikt nie będzie miał do mnie pretensji, że jej nie wystawiam i robię sterylkę :P
  Tylko te białe ślady na uszkach powodują, że mamy małe szanse na doskonałą notę na wystawie i całe szczęście, bo nikt nie będzie miał do mnie pretensji, że jej nie wystawiam i robię sterylkę :P Wszak to pastuch
  Wszak to pastuch   
  Dziś przyszedł nowy aparat (długo polowaliśmy na jakąś sensowną promocję) i już akumulatory się ładują, a to oznacza, że.... Foto-Pando-spam nadciąga
  Dziś przyszedł nowy aparat (długo polowaliśmy na jakąś sensowną promocję) i już akumulatory się ładują, a to oznacza, że.... Foto-Pando-spam nadciąga   Tylko z czasem u mnie ostatnio krucho
 Tylko z czasem u mnie ostatnio krucho   

To nie cyrk!
  To nie cyrk! Uwagi są dla właścicieli, psy dostają wpisy w swoje papiery.
 Uwagi są dla właścicieli, psy dostają wpisy w swoje papiery.Ciekawa uwagaI tu kolejne rozczarowanie-większość z nich nie była nawet godna tego żeby je wystawiać.
 Jesteś znawcą rasy? Sędzią? Hodowcą?
  Jesteś znawcą rasy? Sędzią? Hodowcą?A no robi się wieletakie wystawy to po prostu pic na wodę,gra nie warta świeczki(ale czego się to nie zrobi dla niby zwycięstwa...
 Począwszy od kupna dobrego szczeniaka, po doskonałych rodzicach z hodowli w której dba się o szczeniaki od chwili poczęcia. Dba się o odpowiednią dietę, rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny (większość przedstawicieli ras pracujących przed uzyskaniem "hodowlanki", czy rozpoczęciem championatu musi zaliczyć próby pracy i testy psychiczne). Pielęgnacja psa też wymaga umiejętności i często sporych nakładów finansowych. Nie wystarczy "zrobić" psa przed wystawą ;-) O włos, zwłaszcza długi trzeba dbać przez całe życie psa. Na koniec wspominam o zdrowiu, choć to najważniejsza sprawa... Żaden chory, czy nieprawidłowo zbudowany pies nie ukończy hodowlanki!
 Począwszy od kupna dobrego szczeniaka, po doskonałych rodzicach z hodowli w której dba się o szczeniaki od chwili poczęcia. Dba się o odpowiednią dietę, rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny (większość przedstawicieli ras pracujących przed uzyskaniem "hodowlanki", czy rozpoczęciem championatu musi zaliczyć próby pracy i testy psychiczne). Pielęgnacja psa też wymaga umiejętności i często sporych nakładów finansowych. Nie wystarczy "zrobić" psa przed wystawą ;-) O włos, zwłaszcza długi trzeba dbać przez całe życie psa. Na koniec wspominam o zdrowiu, choć to najważniejsza sprawa... Żaden chory, czy nieprawidłowo zbudowany pies nie ukończy hodowlanki! Ciekawe jest to, że takie podejście do wystaw i wygranych w nich mają zazwyczaj pseudohodowcy
 Ciekawe jest to, że takie podejście do wystaw i wygranych w nich mają zazwyczaj pseudohodowcy