Marpy kwiatki i rabatki
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj pokażę moje przyszłe rośliny,bo na razie zostały posadzone tylko w doniczkach albo jeszcze czekają na siew;

tylko kiedy to posadzić?
Róże w dzień w lodówce turystycznej na balkonie , wędrują na noc do pokoju , te pienne w piwnicy ,mają się dobrze.W lodówce jeszcze 5 kapersowych host i liliowiec.Trzeba bedzie je przesadzić do doniczek i chyba pójdą na balkon , bo im śpieszno i robi się im ciasno w kapersie.Może wreszcie już nie będzie mrozu w nocy.Przykryję agrowłókniną i będą czekać lepszych czasów.

tylko kiedy to posadzić?
Róże w dzień w lodówce turystycznej na balkonie , wędrują na noc do pokoju , te pienne w piwnicy ,mają się dobrze.W lodówce jeszcze 5 kapersowych host i liliowiec.Trzeba bedzie je przesadzić do doniczek i chyba pójdą na balkon , bo im śpieszno i robi się im ciasno w kapersie.Może wreszcie już nie będzie mrozu w nocy.Przykryję agrowłókniną i będą czekać lepszych czasów.

- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale zaszalałaś 
Mario, mam pytanie, widzę, że masz lak w ogródku - czy to jest ten kwitnący w lecie, czy ten dwuletni co kwitnie na wiosnę? Tego ostatniego nasionek strasznie poszukuję i jak dotąd - bez skutku...

Mario, mam pytanie, widzę, że masz lak w ogródku - czy to jest ten kwitnący w lecie, czy ten dwuletni co kwitnie na wiosnę? Tego ostatniego nasionek strasznie poszukuję i jak dotąd - bez skutku...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
100krotko - ten lak pomarańczowy to kwitł całe lato.Miałam sadzonki od sąsiadki.Nasion ja nigdy nie zbieram...A kupiłam lak letni to jest mieszanka kolorów,jeszcze go nie miałam.On jest jednoroczny.Ten pomarańczowy pięknie pachniał a ten nowy nie wiem.?No popatrzyłam na opakowanie też ma pachnieć a jest bogatszy w kolorach.Widziałam gdzieś w ogródku taki cytrynowy i strasznie mi się podobał.Polecam. Kupiłam go na 8 Marca k/hali Targowej.
pozdrawiam .
Maryna.
pozdrawiam .
Maryna.

Mario zaszalałaś
Jestem bardzo ciekawa piennej Virgo.
Rób zdjęcia jak będzie kwitła..
Ja też się nad nią zastanawiałam.. w koncu kupiłam snow white..
ale virgo mam normalną krzaczastą...
Zobaczymy jak będą nam kwitnąć

Jestem bardzo ciekawa piennej Virgo.
Rób zdjęcia jak będzie kwitła..
Ja też się nad nią zastanawiałam.. w koncu kupiłam snow white..
ale virgo mam normalną krzaczastą...
Zobaczymy jak będą nam kwitnąć

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21