Storczyki Elizy
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
u mnie na pewno nie ma żadnych, nawet najzwyklejszych różowych.
a dzielić się nie umiem. co innego, jak sama chcę coś dać, ale nie chciałabym, by ktoś mi coś zabierał. aż do wystawy nie będę na pewno miała okazji, by coś sobie kupić, ale na wystawie pewnie też nie będzie oryginalnych Phalaenopsisów z moich marzeń.
a dzielić się nie umiem. co innego, jak sama chcę coś dać, ale nie chciałabym, by ktoś mi coś zabierał. aż do wystawy nie będę na pewno miała okazji, by coś sobie kupić, ale na wystawie pewnie też nie będzie oryginalnych Phalaenopsisów z moich marzeń.
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
-
- 100p
- Od: 16 lut 2009, o 11:54
-
- 100p
- Od: 16 lut 2009, o 11:54
Dzięki Agatko za pamięć - ja będę w Biedronce dopiero jutro -pooglądam co zostało i jeśli taki bedzie to może jakoś przemycę do domu:)
U nas sypie śnieg - jest znów biało - więc kolorowe kwiatuszki są nam wskazane w celach terapeutycznych. Storczykomaniacy chyba nie mają depresji (a raczej wiekszość).
U nas sypie śnieg - jest znów biało - więc kolorowe kwiatuszki są nam wskazane w celach terapeutycznych. Storczykomaniacy chyba nie mają depresji (a raczej wiekszość).
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Ela, piękne okazy udało Ci się kupić w Biedronce. Szczególnie ten drugi ze zdjęć mi się podoba.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
w mojej były białe, różowe, kilka cytrynowych w b. drobne kropki i jeden różowy z drobnymi kwiatami i liśćmi w cętki (większość dwupędowa)agata0806 pisze:Elizabett piękności wybrałaś,mi wpadł w oko ten na drugim zdjęciu..
Czy w każdej Biedronce są Falki? Bo może i w mojej było by coś ciekawego.. ;:6
A z mamusią Dusiu trzeba się dzielić,mamę mamy tylko jedną![]()
![]()
Edyta
W mojej biedronce były ,białe,rozowe,w kropki.zolte jedno i dwupędowe.Byly też podobne do mini marka rozgałezione z wieloma pędami,burzą pączków i małych kwiatków.Dziś zajrzałam i samebiedyzostały,ale pewnie znajdą własciciela.Cieszy mnie jedna żecz.Poprzez zalożenie wątku przeze mnieco gdzie kiedy w ofercie sprzedażymogłyśmy sie wzbogacić o nowości na swoich parapetach.A teraz mozemy sobie o nich porozmawiac przy kawce