Marpy kwiatki i rabatki
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam w piękny deszczowy poranek. We Wrocławiu leje. Dobrze, że wczoraj udało mi się pojechać na działkę i trochę popracować. Nawet bób zasadziłam. Życzę miłego dnia
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ŚLICZNE roślinki w pięknej oprawie .Hosty hortensja i inne bajeczne ,ale najbardziej zainteresowała mnie skimia .Miałam okazję ją kupić w zeszły czwartek ,ale nie wiele o niej wiedziałam i nie kupiłam .Teraz żałuję ,mam nadzieję ,że w tym tygodniu uda mi się ją kupić .Poczytałam o niej i widać ,że warto ją mieć ,jest piękna ,pachnąca i na dodatek zimozielona .
Życzę miłego dnia .
Życzę miłego dnia .

śliczna działeczka.. wszyskto ma tam sowje miejsce.. po prostu bąbowo.. taki porządeczke.. jakbyś cały czas ze ściereczką latała koło tych kwiatuszów... obejrzalamw szyskto i jestem
ze mozna mieć tyle host...
:) ... no i przy okazji
jakbys miała jakieś sadzoneczki dwu kolorowych to ja zchęcia bym wzieła.. bo musze w tym roku mnustwo rzeczy nakupowac.. i na wszyskto pieniązkow braknie.. i tak śepie.. od kogo się co da..
no wiec jakbyś miała na zbyciu to tak jak mówie ja chetnie.. no i pytanie z innej beczki.. jeśli to nei tajemnica, to mogłabyś powiedzieć jaki to program do obróbki zdjęć uzywasz?? ja sie bawiłam troche Picasa2 i 3.. ale tam nie ma aż tylu bajer.. a mnie do rpacy się przyda dobry program do obrubki zdjec.. wiec jak to nei tajemnica.. to wyznaj jaki to program :
0

0
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Carla - odpowiedź na Twoje pytanie w poście z 8 marca w moim wątku .Jeżeli potrzebujesz programu do obróbki zdjęć do pracy to ściągnij sobie jakiś darmowy program - wyszukiwarka Google wszystko Ci powie.Jest ich przecież cała masa.Co do host,to nie mam nic na zbyciu .Moje hosty to w większości roczniaki a jak będzie coś do podziału to pójdą na wymianę z sąsiadkami działkowymi.Jesteśmy dogadane i kupujemy każda inne,żeby można się było wymieniać między sobą i powiększać swoje kolekcje.To jest bardzo fajny sposób zdobywania nowych roślin.Mam go wypraktykowany od 30 lat.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę pomyślności w zagospodarowywaniu ogródka.

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę pomyślności w zagospodarowywaniu ogródka.

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marpy kwiatki i rabatki
Maryś jak zwykle cudne zdjęcia zerwałam się z łoża jak mi kazałaś i gdzie ta wiosna. 

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21