Zapraszam do dyskusji

\Erazm pisze:Na drzewach i krzewach owocowych pokazały się mszyce. Zalecam opryski.

Przygotowanie gruntu pod warzywa  - w lesie. Potem sianie, ale jeszcze troszkę odczekam. Walka z trawnikiem też zostaje - cały we mchu. No i jeszcze nowy trawnik, którego jeszcze nie ma.
 Przygotowanie gruntu pod warzywa  - w lesie. Potem sianie, ale jeszcze troszkę odczekam. Walka z trawnikiem też zostaje - cały we mchu. No i jeszcze nowy trawnik, którego jeszcze nie ma.   Opielić rabaty, które niedawno oddzieliłam od trawnika (starego)....
 Opielić rabaty, które niedawno oddzieliłam od trawnika (starego)....  8)
  8)   (Chociaż wiem, że zawsze coś się znajdzie.... )
  (Chociaż wiem, że zawsze coś się znajdzie.... )  

,a ja:porządki na rabatce z tulipkami (jeszcze nie kwitną
 ,a ja:porządki na rabatce z tulipkami (jeszcze nie kwitną  ),małej z iryskami,przekwitłymi krokuskami, narcyzami,podwyższonej rabatce z mieszanką różności niebieskich i białych oczywiście jeszcze maleńkich,posadziłam niebieską hostę-już wychodzi z ziemi
 ),małej z iryskami,przekwitłymi krokuskami, narcyzami,podwyższonej rabatce z mieszanką różności niebieskich i białych oczywiście jeszcze maleńkich,posadziłam niebieską hostę-już wychodzi z ziemi   ,tojad i floksy które na razie przykryłam doniczkami,a i jeszcze przesadziłam białego powojnika ze słoneczka w półcień i chyba mu zaszkodziłam bo jakby zniknęl mu pączki,choć wczoraj usilnie wypatrywałam ich (bo chyba wcześniej tam były
 ,tojad i floksy które na razie przykryłam doniczkami,a i jeszcze przesadziłam białego powojnika ze słoneczka w półcień i chyba mu zaszkodziłam bo jakby zniknęl mu pączki,choć wczoraj usilnie wypatrywałam ich (bo chyba wcześniej tam były  )na dzisiaj ,choć deszczowo planuję ogólne porządki w altance ,bo po zimie trudno dopchać się do środka
 )na dzisiaj ,choć deszczowo planuję ogólne porządki w altance ,bo po zimie trudno dopchać się do środka