Zapraszam Jadzia1 -cz.3
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, mój dom i ogród jest w takim miejscu i takim terenie, że oprócz różnych przyjaznych zwierząt są też żmije. Kiedyś nawet żmija ugryzła mi psa. Po tym fakcie, jak spotkałam maleńką żmijkę przy domu to z przerażenia własnoręcznie ją zabiłam.Jadzia1 pisze:Krysiu jesteś kochana a Ty wiesz ,że moim ulubionym świętym jest Św, Franciszek![]()
Cynthio kochanie jak Ty masz na imięoj jak Ty potrafisz się cieszyć
![]()

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Słonka Kochane, żeby wszyscy ludzie tyle rozumieli co nasze zwierzaki, tak wyczuwali nastroje i mieli takie serducha, to świat na prawdę byłby lepszy.
Jadzieńko, a Gutosław zawsze tak na paluszkach...
Lisko, Ty mówisz "co pies robi w kuchni?", a ja "czy Ty musisz leżec w poprzek kuchni?", ale tego pytania to moje akurat nie rozumieją
Babi, nasionek nie zbierałam dotychczas, ale w jesieni mogę Ci tego dostarczyć na kilogramy, a niedługo pewnie pojawią się ubiegłoroczne siewki, więc...
Jadzieńko, a Gutosław zawsze tak na paluszkach...

Lisko, Ty mówisz "co pies robi w kuchni?", a ja "czy Ty musisz leżec w poprzek kuchni?", ale tego pytania to moje akurat nie rozumieją

Babi, nasionek nie zbierałam dotychczas, ale w jesieni mogę Ci tego dostarczyć na kilogramy, a niedługo pewnie pojawią się ubiegłoroczne siewki, więc...

Jadziołku, jak zwykle u Ciebie gwarno i wesoło. W temacie Gucia postuluje aby zebrać jego zdjęcia i stworzyć album albo kalendarz.
Malwy i floksy bardzo ładne. Też je bardzo lubię i na pewno znajda się w moim ogródku. Hortensja również cudowna i tak obficie kwitnie.
Ale już niebawem będą nowe tegoroczne zdjęcia podrośniętych już roślinek. :P :P :P
Malwy i floksy bardzo ładne. Też je bardzo lubię i na pewno znajda się w moim ogródku. Hortensja również cudowna i tak obficie kwitnie.
Ale już niebawem będą nowe tegoroczne zdjęcia podrośniętych już roślinek. :P :P :P
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj Jadziu.
Melduję, że jestem i nic sie nie dzieje.
Kochanie ale te floksy śliczne, juz sobie wyobrażam jak pieknie wszystkie będą na tej rabacie wyglądać,
Guciu z Manią i Teklą -humor na 100% poprawiony.
Dzis pogoda u mnie w miarę. Roboty co nie miara mam.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za troskę.
Daj znać Jadziu jak dojdzie do Ciebie

Melduję, że jestem i nic sie nie dzieje.
Kochanie ale te floksy śliczne, juz sobie wyobrażam jak pieknie wszystkie będą na tej rabacie wyglądać,
Guciu z Manią i Teklą -humor na 100% poprawiony.
Dzis pogoda u mnie w miarę. Roboty co nie miara mam.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za troskę.
Daj znać Jadziu jak dojdzie do Ciebie

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Jadzieńko ja mam kilka pytań związanych z malwami.
Otóż chciałabym się zapytać czy posadzone przez Ciebie malwy, zawsze rosną w tym samym miejscu( czy co roku trzeba siać ) i czy zmieniają barwę.Słyszałam że kolor malwy zależy od tego na jakim kolorze kwiatka była wcześniej pszczółka.
Czy to jest Jadziu prawdą
Otóż chciałabym się zapytać czy posadzone przez Ciebie malwy, zawsze rosną w tym samym miejscu( czy co roku trzeba siać ) i czy zmieniają barwę.Słyszałam że kolor malwy zależy od tego na jakim kolorze kwiatka była wcześniej pszczółka.
Czy to jest Jadziu prawdą

- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Mam nadzieję, że po wczorajszym śniegu nie ma już nawet śladu. Jak tam pierwszy dzień rehabilitacji? Mocno Cię wymęczyli?
Muszę Ci powiedzieć, że zrobiłaś mi miłą niespodziankę: ten szpaler kwitnących malw...piękne wspomnienia z dzieciństwa - wakacji spędzanych u Babci nad morzem...Ach - to były czasy!
Muszę Ci powiedzieć, że zrobiłaś mi miłą niespodziankę: ten szpaler kwitnących malw...piękne wspomnienia z dzieciństwa - wakacji spędzanych u Babci nad morzem...Ach - to były czasy!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jaka szkoda, że ja nie mam miejsca na takie widoki.
Malwy zawsze przypominają wiejski ogródek, pełny uroku, barw i zapachów.
Matko, kiedy my się doczekamy wreszcie tej wiosny.
Malwy zawsze przypominają wiejski ogródek, pełny uroku, barw i zapachów.
Matko, kiedy my się doczekamy wreszcie tej wiosny.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Kochani dziękuję bardzo za wszystkie Wasze słowa i odwiedziny
Dziś miałam trochę zakręcony dzień
Teraz piekę cicha bo u nas są Rekolekcje i trzeba pomóc Pani Gospodyni
Nasionka po pakowane jutro wysyłam .
Babi52 jeśli chcesz nasiona Malw to bardzo proszę podaj adres na PW
nie ma problemu naprawdę mam ich sporo
Odezwę się później i odpowiem na pytania

Dziś miałam trochę zakręcony dzień

Babi52 jeśli chcesz nasiona Malw to bardzo proszę podaj adres na PW