Zapraszam Jadzia1 -cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

* Liseczko w końcu i ja się doczekałam Pani Wiosny :lol:
*Cynthia Ty wiesz ,że ja jak zobaczyłam je po wgraniu to też miałam takie wrażenie :lol:
*Ewuś myślę ,że nadrobimy to wszystko :lol: czekam na zdjęcia , ale Wam zazdroszczę :lol:
* Iduś cieszę się ,że spotkanie się udało :lol: fajnie ,że mogłyście się spotkać i poznać , na pewno tematom ogrodowym nie było końca , a poń i obgadałyście forumowe koleżanki :lol: .Czekam z nie cierpliwością na zdjęcia :)
*Aniu mam tam posadzone chyba 3 kolory , białe różowe i fioletowe , bardzo lubię wszystkie stare odmiany kwiatów :lol: Kochanie widzisz jakiego masz mądrego pieska musisz teraz być stanowcza i nie pozwalać wchodzić tam gdzie nie może , szybko załapie o co chodzi .Dobrze by było gdybyś w kieszeni miała jakieś nagrody i jak dobrze przejdzie to nagrodzić :lol:
Floksy

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne wiosenne zdjęcia Jadziu, ale jak zwykle - Gucio bije wszystkie na głowę :lol:
Natomiast to ostatnie zdjęcie mnie zaszokowało! Niebieski floks? Szukam floksu w kolorze lila, ale nie przyszłoby mi do głowy, ze może być prawie całkiem niebieski! :shock:
Jadziu, to aparat trochę zmienił kolor, prawda? ;)
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Jadziu, właśnie skończyłam zwiedzanie wszystkich stron Twojego ogrodu. Nie mam słów, by wyrazić swój podziw. Zazdroszczę Wam, że wasze pieski są takie posłuszne. My mamy wyżła niemieckiego, ale chyba ją rozpuściliśmy, bo jest niegrzeczna. Najgorsza jej wada to to, że witając się z wszystkimi, skacze na osobę brudząc niemiłosiernie. Reaguje tylko na mojego M. Na niego nie skacze, a ja mogę sobie krzyczeć, a ona i tak mnie osmaruje łapami. Wezmę się chyba od wiosny za jej wychowanie.
Jadziu, czy na bluszcza mogę się zapisać?
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Jadzieńko. Ale dogadzasz pieskom. Nawet poduszeczki im podłożyłaś. Ale dobra Pańcia. :!:
A wiosna u Ciebie już w rozkwicie. Też bardzo lubię floksy ale dopiero zakładam ich rabatę. Ciekawam jakie będą miały kolory. To takie wdzięczne kwiatki.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Jadziu :D Piękne floksy, kojarzą mi się zawsze z ogrodem Babci :) U mnie piękny dzień, czego i Tobie życzę :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu floksy przepiękne, a jak cudnie pachną :D ja też mam kilka kolorków, ale pewnie będę musiała je przenieść, ponieważ miejsce zrobiło się zbyt zacienione, bo rozrosły się czereśnie.
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Monia68 pisze:Witaj, Jadziu :D Piękne floksy, kojarzą mi się zawsze z ogrodem Babci :) U mnie piękny dzień, czego i Tobie życzę :)
Jadziu to samo chciałam napisać :D
Babcia miała w ogródku flosy i choć mnie nijak do ogrodu nie pasują wysiałam je z czystego sentymentu...
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Jadziu no nareszcie wiosna u Ciebie się pojawiła.
Ostatnio to jeszcze śnieg Nam pokazywałaś a teraz już
proszę, masa nowości :lol: :lol: :lol: :lol: wiosennych oczywiście :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44

Post »

Jadziu, kawał dobrej roboty odwaliłaś, jeszcze trochę i wszystko się zazieleni, choć na razie meteorolodzy straszą powrotem zimy.
Floksy prześliczne - bardzo lubię te kwiaty, zamówiłam w sklepie internetowym dwukolorowe, jak się rozrosną to się pozamieniamy.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Jadziu, ale ta rabata floksowa ogromna. Jak zakwitnie to dopiero widok i zapach. Ja do tej pory trochę "pogardzałam" floksami bo nie nadają się na kwiaty cięte ale teraz już mam kupione chyba 4 kolory, różowe najpopularniejsze zdobędę od miejscowych miłośników ogrodów. Floksy takie bezobsługowe rośliny i już coraz więcej wprowadzam takich do swego ogrodu.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Zapraszam Jadzia 1 - 2009 r.

Post »

Jadziu;widzę,że wiosna dotarła do Ciebie.Jest co robić,też byłem na działce,pierwsze prace poszły w ruch.Zdjęcia jak zawsze piękne,a Gucio jest niesamowity.Pozdrowienia dla Zbyszka i ciebie. Ryszard
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam serdecznie :lol:
* Rysiu oj masz rację roboty jest masa , a ja zaczynam rehabilitację od jutra :? Dziękuję za pozdrowienia .
*Krysiu ja to zawsze miałam sentyment do Bacinych kwiatów :roll: , teraz różnych nowości jest masa , a przecież nasze stare odmiany kwiatów są takie piękne choćby malwy , czy zwykle liliowce które rosły przy każdej siatce :lol:
*Dorotko ja jesienią mogę Ci podesłać swoich , dopiero jesienią bo na tej rabacie to jest mieszanka Floksów i teraz przed kwitnieniem nie wiem gdzie co rośnie :oops:
*Krzysiu teraz to chyba każdy dzień już będzie cieplejszy :lol:
*Cynthio, Agnieszko ,Moniu pewnie większość z nas ma takie wspomnienia z Floksami . Ja nie pamiętam dobrze ogrodu mojej Babci bo mieszkała daleko( Kielce )Babcia za to kojarzy mi się z Perliczkami :lol: i Indorami bo zawsze je miała i z dużym ogrodem w który rosło dużo warzyw . Bo jak byłam starsza to jeździłam na wakacje i pomagałam w pileniu , ale kwiatów nie pamiętam :?
*Aduś ja jesienią chowam do piwnicy wszystkie piernaty piesków i kotków , a wiosną wynoszę Zobaczysz jak wszystko będzie na zewnątrz na czym one śpią i jak wygodnie :lol:
*Ewuniu cieszę się ,że mnie odwiedziłaś :lol: Kochanie moja Tekla też tak skakała na powitanie , ale stanowcze mówienie NIE i komenda SIAD zlikwidowało ten problem :lol: Ewuniu zapisano bluszcz dla Ciebie :lol:

Te kwiaty kocham

Obrazek

Obrazek

Te przyjechały aż z Wieliczki

Obrazek
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jadzieńko a ja mówię psu w domu ... "hol"!
Oj jak się kręci i probuje we wszystkie strony byle nie do u idzie :)

a jak jest na zewnątrz to mówię "taras"... zeby wjechać bez psa pod kołami ...i tez kombinuje... ale idzie :) Jak już pójdzie to czeka cierpliwie na moją komendę... "chodź"!
a wtedy jaka radość! Pieszczotom nie ma końca :)

Córka sie wkurza, że nowe komendy wymyslam hihihihih
ale on rozumie:)
a jak wchodzi do kuchni to mówie... "co pies robi w kuchni?" i od razu robi w tył zwrot... on rozumie co mówię :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochanie to super ,że się dogadujecie :lol: Izuniu pewnie ,że on rozumie co do niego mówisz . Ja jak zapytam Gutka co chce to pokazuję łbem na stół lub w te miejsca gdzie zazwyczaj stoją ciastka ,że chodzi mu o ciacho na przykład . One dużo rozumieją tylko czasami udają ,że są głuche :lol: :lol:
U mnie pada śnieg :lol: ;:80

Obrazek
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Jadziu, u mnie nie pada śnieg :shock: a my przecież tuż obok siebie :wink: u mnie na plusie ... +4 i śniegu jak na lekarstwo :lol: ... na razie ... :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”