Ogród Kryski - cz. 3, r.2009
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, wiosna się zbliża.
Jutro rano wyjeżdżam i nie będzie mnie do 10 marca. Możecie śmiało pod moja nieobecność odwiedzać mój ogród.

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysiu co słychać w ogrodzie ?
Czy coś już wychodzi ?
Wyobraż sobie, że stewię zaatakował mi mączlik.
Masz na niego jakiś ekologiczny sposób ?
Czy coś już wychodzi ?
Wyobraż sobie, że stewię zaatakował mi mączlik.
Masz na niego jakiś ekologiczny sposób ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum
Wróciłam i jestem z Wami. Miałam dzisiaj zrobić zdjęcia i pokazać co u mnie kwitnie ale pogoda popsuła szyki. Deszcz padał prawie przez cały dzień więc kwiatki nie chciały pozować do zdjęcia. Jednak wiosnę już widać w pobliżu i widać ile będę mieć pracy w najbliższym czasie i w ogrodzie i domu. Nawet nie staram się by być na bieżąco w Waszych wątkach, bo jest to niemożliwe. Każda z kobiet chyba wie co to znaczy zostawić dom i dwa psy na 10 dni pod opieką mężczyzny. Teraz następne 10 dni trzeba się przyłożyć do pracy by doprowadzić wszystko do normalności.
Po wczorajszym odwiedzeniu targowiska przybyły mi dwa liliowce, trzy kolory tygrysówki i różowy eukomis. W domu już wysiałam eukaliptus, Delonix Regia, jodłę mandżurską, piwonię drzewiasta, akacje lepka, bożodrzew i jakieś drobiazgi.Może jutro niebo będzie łaskawsze i zrobię kilka fotek.
Po wczorajszym odwiedzeniu targowiska przybyły mi dwa liliowce, trzy kolory tygrysówki i różowy eukomis. W domu już wysiałam eukaliptus, Delonix Regia, jodłę mandżurską, piwonię drzewiasta, akacje lepka, bożodrzew i jakieś drobiazgi.Może jutro niebo będzie łaskawsze i zrobię kilka fotek.
- kryska
- Przyjaciel Forum
Jadziu, jestem ale baaarrrdzoooo ograniczona czasem. Bożodrzew to ma być drzewo i to szybko rosnące. A Ty jak długo go masz? i jak szybko rośnie?
Witaj Krysiu
Zrobiłam zdjęcie dla moje drzewka
Zdjęcie nie wyszło tak ładnie jaki jest na prawdę
ale żaden ze mnie fotograf .
Ja mam do niego sentyment , zresztą tak samo jak do mojego małego Cisa
Krysiu jak dostałam Bożodrzew to był to maleńki patyczek , a teraz z roku na rok jest coraz piękniejszy

Zdjęcie nie wyszło tak ładnie jaki jest na prawdę

Krysiu jak dostałam Bożodrzew to był to maleńki patyczek , a teraz z roku na rok jest coraz piękniejszy