U Antooosi :):):)
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga ...moja dama zaczarowałaby go swym nieodpartym urokiem uślinionych fafli....
Byłam właśnie w LM,miałam w ręku sanseweirę cylindrycę,zaplecioną w warkocz...mój M stwierdził,że to tylko "wielki szczypior" i nie ma się czym zachwycać...Echhhh....ale i znalazłam jedną taką ...szeflerę,tylko potwornie drogą.Jestem chora.... 8)
Byłam właśnie w LM,miałam w ręku sanseweirę cylindrycę,zaplecioną w warkocz...mój M stwierdził,że to tylko "wielki szczypior" i nie ma się czym zachwycać...Echhhh....ale i znalazłam jedną taką ...szeflerę,tylko potwornie drogą.Jestem chora.... 8)
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- Antooosia
- 1000p
Ha,bo ja sierota...to nie filek,a fikus był...barok....a nie wiem czemu,po głowie chodziła mi nazwa"rokoko"...hehehe...basga pisze:No nie pamiętam tego filka!
Ona nadal jeszcze jest taka ciut pofalowana.
A widzisz,to jednak jeszcze fale zostały....a Ty też tam kupowałaś?
Tak strasznie mnie wczoraj łeb bolał...chyba się farby nawdychałam za bardzo...właśnie położyłam drugą warstwę...zaraz zobaczycie efekty....

Pozdrawiam,Kinga.
- Antooosia
- 1000p
Wiesz co?No ceny kosmiczne,ale dawno tam nie byłam i zaskoczył mnie porządeczek,podpisana każda rośłinka,super!
No i znalazłam dwa chciejstwa-w cenach rzeczywiście kosmicznych.Jednak jeśli nie znajdę ich na giełdzie...pojadę do LM.
A teraz moja podłoga,jestem z niej dumna:

No i znalazłam dwa chciejstwa-w cenach rzeczywiście kosmicznych.Jednak jeśli nie znajdę ich na giełdzie...pojadę do LM.
A teraz moja podłoga,jestem z niej dumna:

Pozdrawiam,Kinga.