JOLLU ,Chyba się pogniewam ,latasz po wszystkich wątkach ,wklejasz piękne kwiatuszki , a do mnie nie zajrzysz .U mnie szaro ,buro i ja też chcę jakieś ładne fotki od ciebie .
Jolu, widzisz nie zgadaliśmy się, mam żylistek i bym Ci wysłał. Widzę też, że nabyłaś Tawułę wierzbolistną, trochę na nią uważaj, bo lubi być ekspansywna, wypuszcza rozłogi i może się nadmiernie rozrastać.
Grzesinku tawułka niech rośnie będę miała czym obdarowywać. Ale dobrze że mi powiedziałeś , muszę sobie zapisać i posadzę ją tam gdzie jest dużo miejsca , będzie mogła szaleć na całego Grzesiu odpisałam Ci .....
Alu ja kupuję jak szalona a nawet jeszcze nie mam zielonego pojęcia gdzie to wszystko posadzę
JOLU ,piękne zakupy .
Z tą tawułką wierzbolistną ,to Grzesiek ma rację,strasznie się rozrasta.Ciężko nad nią zapanować .
Drugi Grzesiek nieźle zaszalał tyle budlei nakupił ,ale wcale się nie dziwię ,bo cena okazyjna ,a krzaczki szybko rosną ,więc warto było .
Jollu ,te kwiaty co u mnie wstawiłaś ,to dla mnie ,czy Halinki .
Wspaniałe rosliny kupiłaś Nie wiem, czym się martwisz? Mając tyle ziemi, możesz posadzić gdziekolwiek! I tak jeszcze bedziesz przesadzać każda, może nawet nie raz ;)
Joluś prześliczne krzewy kupiłaś,żylistek cudny, ja mam różowego, ale muszę postarać się jeszcze o takiego bielutkiego, bo jest super .Jak już wcześniej pisałam, ja również zachorowałam na budleje a po lekturze Twojego wątku choroba się pogłębiła