Moje cudaki
Dziękuję Treissi za podpowiedź. Nie miałam kordyliny jeszcze więc nie mam pojęcia o jej wymaganiach.
Kari ..... jesteś mistrzem w pakowaniu roślinek. Otwierałam paczkę jak zaczarowaną. Tyle papieru, ściereczka z kory, folia z kulkami - po prostu mistrzostwo. A tak wygląda dizygoteka po posadzeniu natychmiast po wyjęciu z przesyłki.

Chciałam też Wam powiedzieć , że moja ludisia, która przez pół roku stała w miejscu , w końcu zaczęła wypuszczać nowy listek.

Kari ..... jesteś mistrzem w pakowaniu roślinek. Otwierałam paczkę jak zaczarowaną. Tyle papieru, ściereczka z kory, folia z kulkami - po prostu mistrzostwo. A tak wygląda dizygoteka po posadzeniu natychmiast po wyjęciu z przesyłki.

Chciałam też Wam powiedzieć , że moja ludisia, która przez pół roku stała w miejscu , w końcu zaczęła wypuszczać nowy listek.

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
ale śliczności.
zakupy biedronkowe piękne.Ja już drugi dzień chodzę do biedronki,a oni żadnej rośliny nie wyrzucili na sklep.
ale śliczności.

zakupy biedronkowe piękne.Ja już drugi dzień chodzę do biedronki,a oni żadnej rośliny nie wyrzucili na sklep.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
ja już widziałam je wcześniej na ulotce biedronkowej i dlatego ich szukam.Niemożliwe przecież żeby przedwczoraj rano już wszystkie wykupili.Byłam w godzinach popołudniowych przedwczoraj i wczoraj i nic.Dzisiaj muszę objechać inne biedronki,może tam coś zostało jeszcze.Za taką cenę to kupiłabym kilka bo są piękne.
ja już widziałam je wcześniej na ulotce biedronkowej i dlatego ich szukam.Niemożliwe przecież żeby przedwczoraj rano już wszystkie wykupili.Byłam w godzinach popołudniowych przedwczoraj i wczoraj i nic.Dzisiaj muszę objechać inne biedronki,może tam coś zostało jeszcze.Za taką cenę to kupiłabym kilka bo są piękne.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ufff.... to dobrze, że roślinka cała i zdrowaAnnaK pisze:Kari ..... jesteś mistrzem w pakowaniu roślinek. Otwierałam paczkę jak zaczarowaną. Tyle papieru, ściereczka z kory, folia z kulkami - po prostu mistrzostwo. A tak wygląda dizygoteka po posadzeniu natychmiast po wyjęciu z przesyłki.