Moja działka - danutab cz.1
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Twój ogród jest zachwycający
Jestem tu nie pierwszy raz i nadal wydaje mi się taki nieosiągalny... jak marzenie ...
Masz wiele wspaniałych pomysłów no i samozaparcie w ich realizacji. wszystko skomponowane z takim smakiem...
Strasznie mi się podobają powojniki, masz piękne odmiany, ja jakoś nie mogę się zdecydować... chociaż kolega ma mi kilka odmian ukorzenić, jak się uda to będę miała
Ja też kupiłam hosty, na razie tylko 3. Potrzymałam trochę na zimnym stryszku, żeby się zahartowały i posadziłam na podwórku
Mam nadzieję, że nic im nie będzie. Przykryłam grubo korą 

Masz wiele wspaniałych pomysłów no i samozaparcie w ich realizacji. wszystko skomponowane z takim smakiem...
Strasznie mi się podobają powojniki, masz piękne odmiany, ja jakoś nie mogę się zdecydować... chociaż kolega ma mi kilka odmian ukorzenić, jak się uda to będę miała

Ja też kupiłam hosty, na razie tylko 3. Potrzymałam trochę na zimnym stryszku, żeby się zahartowały i posadziłam na podwórku

- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Danusiu w ten pochmurny niedzielny dzień. Coś nam pogoda w tym roku robi psikusa i ciężko znaleźć dni odpowiednie do pracy na działce. Ale może wreszcie się poprawi i wiosna przyjdzie w całej krasie. Życzę miłej niedzieli.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Siemanko Danuśka w ten "piękny, słoneczny niedzielny dzień". Przejrzałm sobie twój cały post. Co prawda nie wszystkie fotki mi się otworzyły, ale z te , co zdołałem zobaczyć to normalnie rewelacja. Ogród i ogólnie cała Twoja działka jest o prostu super. Wszystko ładnie wkomponowane, cudna zielenina. Jednak co oznacza zmysł kobiety, to nie mężczyzny. Oby moja działka wyglądała w ćwiartce jak twoja to bym był zadowolony.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Carlo u nas w piątek było zimno i śnieżnie,a w sobotę i nirdzielę
deszcz i zimno.Nawet nie chce się wyjść z domu.
Agnieszko bardzo mi miło że zostawiłaś po sobie ślad.Na razie moje hosty
sosną w donicach w domu.Clematisy są bardzo piękne warto je posiadać
Ado u nas taka sama pogoda.
Marcinie twoja skromność jest zbyt wielka.Pomysły kobiet i mężczyzn
nie różnią się.Kobiety może zwracają większą uwagę na estetykę i drobiazgi.
deszcz i zimno.Nawet nie chce się wyjść z domu.
Agnieszko bardzo mi miło że zostawiłaś po sobie ślad.Na razie moje hosty
sosną w donicach w domu.Clematisy są bardzo piękne warto je posiadać
Ado u nas taka sama pogoda.
Marcinie twoja skromność jest zbyt wielka.Pomysły kobiet i mężczyzn
nie różnią się.Kobiety może zwracają większą uwagę na estetykę i drobiazgi.