Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Już się nie mogę doczekać sobotki

- harwi
MAriolu w sumie to nic nie udało nam się zrobić. Strasznie wiało (jak to u nas) i się później jeszcze rozpadało. Ale altanka stoi cała i zdrowa. Roślinki oprócz pooobgryzanych iglaków i niektórych przemarznięć jakoś się trzymają, woda w studni jest czyli w miarę wszystko gra. Zrobiłam parę zdjątek ale K zabrał aparat do pracy i zapomniał
Jak przyniesie to pokaże parę fotek ale w sumie nie ma co pokazywać pooogladam sobie wiosnę w waszych ogrodach ;) A zapomniałabym - chwasty to mają się bardzo bardzo dobrze 
a dla zainteresowanych wrocławiaków ogrodomaniaków
http://www.leclerc.pl/?page=9 ;))))

a dla zainteresowanych wrocławiaków ogrodomaniaków
http://www.leclerc.pl/?page=9 ;))))
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiolu witam. Również od środy ubiegłego tygodnia nie byłam na działce. Przy takim zimnisku szkoda zdrowia. Jeszcze się wszystko zdąży zrobić. A mnie również ciągnie aby już coś pogrzebać i przygotować miejsce do nasadzeń.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Wiolu ... dlaczego ... ten e leclerc jest tak blisko :P i tyle fajnych rzeczy w nim ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- ada.kj
Dla kogo blisko Karolku. Dla mnie bardzo daleko. Ale czego się nie robi dla roślinek

- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- ada.kj
Wiolu. Proszę kategorycznie już żadnych linków typu dzisiejszy do Leclerca nie zapodawać. Ja przez to forum wpadam w długi. Jak tak dalej pójdzie, to będę faktycznie z czapką stała pod kościołem
. A tak serio. Byłam. Dziś była dostawa. Było trochę róż na kiju. Były róże pnące w kapersach. Z tym, że to wszystko było nieopisane, bez cen, lecz ruch był duży. Kupiłam dwie cebule galtonii, nasiona lawendy i fasolnika egipskiego. Równiez nabyłam drogą kupna nawóz do trawników oraz trochę nasion trawy aby podsiać łysiny.

- harwi
Ojjej No znowu nie dostałam powiadomienia ;)))) Witam witam was ;)
Mariolu w niedziele było pięknie ale niestety mieliśmy zjazd rodzinny więc ... lipa z działki
Ada wiem wiem troszkę zmarzliśmy ale ja już nie mogłam wytrzymać ;) Ja byłam wczoraj i co?! i kupiłam te róże na pniu buhaha nie wiem co i gdzie je wsadzę ale co tam niebyły aż taaaaaaaaakie drogie. Ja kupiłam nożyce do żywopłotu nasionka warzyw.
Karol, Ania hihhiih fajne nawet niektóre rzeczy fajne ;)
Wisienko - a mam ;)) hihih muszę z tymi końmi zaprzyjaźnić bardziej Może na wiosnę się uda ;) Pozwolę im strzyc moja trawkę w zamian za ..... e.e
Już daje fotki ale nic ciekawego 
Mariolu w niedziele było pięknie ale niestety mieliśmy zjazd rodzinny więc ... lipa z działki
Ada wiem wiem troszkę zmarzliśmy ale ja już nie mogłam wytrzymać ;) Ja byłam wczoraj i co?! i kupiłam te róże na pniu buhaha nie wiem co i gdzie je wsadzę ale co tam niebyły aż taaaaaaaaakie drogie. Ja kupiłam nożyce do żywopłotu nasionka warzyw.
Karol, Ania hihhiih fajne nawet niektóre rzeczy fajne ;)
Wisienko - a mam ;)) hihih muszę z tymi końmi zaprzyjaźnić bardziej Może na wiosnę się uda ;) Pozwolę im strzyc moja trawkę w zamian za ..... e.e

- ada.kj
Wiolu. Jednak bardzo fajnie wygląda Twoja działka po zimie. Zazdroszczę Ci kamieni. Ja nie mam ani jednego. Nie mam jak dowieźć, gdyby nawet parę się znalazło. U nas szczere pole zupełnie bez kamieni. Kiedyś to pole należało do PGR Wysoka i widocznie do sprzętu mechanicznego wyczyszczono pole z kamieni.