Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
kochanie ja ostatnia w postach przed twoim powrotem i teraz pierwsza po powrocie-Hurra.
tak jak pisalam maszz troszke do nadrobienia, ale to nic w porownaniu z tym,że jesteś znów na forum, z zego sie bardzo cieszę.
Pokazuj fotki z wiosny jeśli juz zawitała u Ciebie.
jak relacje działkowe-wiesz o co pytam??/
Superowo, że jestes kochana Iwonko :P Buziaki
tak jak pisalam maszz troszke do nadrobienia, ale to nic w porownaniu z tym,że jesteś znów na forum, z zego sie bardzo cieszę.
Pokazuj fotki z wiosny jeśli juz zawitała u Ciebie.
jak relacje działkowe-wiesz o co pytam??/
Superowo, że jestes kochana Iwonko :P Buziaki
Witajcie dziewczyny... dół powoli mija choć niestety z takimi problemami trzeba będzie sie zmagać a zmagać ( nie będę sie rozpisywać).
Dziś spędziłam pierwszy prawie cały dzień na działeczce... urobiłam sie po pachy ale jestem zadowolona!.żeby na początku kwietnia pracować w ogródku w koszulce na ramiączkach i krótkich spodenkach- tego jeszcze nie było!!!
Wieczorem jeszcze byłam na zakupach, kupiłam troche; 3 cyprysiki, pięknego rododendrona, iglaczki na skalniak.... jutro też będę musiała iść żeby powsadzać. Aha i w końcu wysiałam troche nasionek w domu do plastkowych kubków, zobaczymy co wyrośnie i kiedy, ale no cóż lepiej późno niż wcale
pozdrawiam!
Dziś spędziłam pierwszy prawie cały dzień na działeczce... urobiłam sie po pachy ale jestem zadowolona!.żeby na początku kwietnia pracować w ogródku w koszulce na ramiączkach i krótkich spodenkach- tego jeszcze nie było!!!
Wieczorem jeszcze byłam na zakupach, kupiłam troche; 3 cyprysiki, pięknego rododendrona, iglaczki na skalniak.... jutro też będę musiała iść żeby powsadzać. Aha i w końcu wysiałam troche nasionek w domu do plastkowych kubków, zobaczymy co wyrośnie i kiedy, ale no cóż lepiej późno niż wcale