Zdjecia moich kwiatkow
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dzisiaj jest w sklepie hibiskus niebieski,wlasnie z M mialam rozmowe,nie udalo sie go namowic,pojade i kupie,ciekawnie czy sie zorientuje
;)
Moni juz myslalam,ze zaginelas ;) Widzialam ostatnio pieknego storczyka,ale mial mnustwo zileonych robaczkow i balam sie go wziasc
ale byl piekny...
Dzięki Ania

Moni juz myslalam,ze zaginelas ;) Widzialam ostatnio pieknego storczyka,ale mial mnustwo zileonych robaczkow i balam sie go wziasc

Dzięki Ania

- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
natija pisze:Dzisiaj jest w sklepie hibiskus niebieski,wlasnie z M mialam rozmowe,nie udalo się go namowic,pojade i kupie,ciekawnie czy się zorientuje;)
Moni już myslalam,ze zaginelas ;) Widzialam ostatnio pieknego storczyka,ale mial mnustwo zileonych robaczkow i balam się go wziascale byl piekny...
Dzięki Ania

Dreszczyku emocji dzisiaj nie bylo,bo kwiatka tez nie bylo
nie przywiezli,ale powiedzieli mi,ze jutro mam przyjsc zobaczyc,mam nadzieje,ze bedzie jutro
Moni ja tez o Tobie myslalam i o Twoich storczykasz,a szczegolnie jak bylam w sklepie i widzialam storczyki
Lenka zle sie wyrazilam ma byc bialo niebieski
Kupilam dzisiaj nasionka pomidora,ktorego do marca sie sieje i zostawia w domu,a potem daje na balkon,gdzies w maju(tak pisze),ma urosnac tylko do 60 cm,taki niby domowo-balkonowy
zobaczymy co z tego bedzie 

Moni ja tez o Tobie myslalam i o Twoich storczykasz,a szczegolnie jak bylam w sklepie i widzialam storczyki

Lenka zle sie wyrazilam ma byc bialo niebieski

Kupilam dzisiaj nasionka pomidora,ktorego do marca sie sieje i zostawia w domu,a potem daje na balkon,gdzies w maju(tak pisze),ma urosnac tylko do 60 cm,taki niby domowo-balkonowy

Dzisiaj znowu bylam w tym sklepie pytac o te hibiskusy i nie ma dalej
chyba juz mnie maja dosc,bo ledwo mnie babka zobaczyla to juz sie tlumaczyla....
Potem mialam wizyte u dentysty ...
A na poprawienie nastruju znalazlam sklep z ladnymi doniczkami,wiec pare kupilam,oj wiem ,ze będę tam czestym gosciem

Potem mialam wizyte u dentysty ...
A na poprawienie nastruju znalazlam sklep z ladnymi doniczkami,wiec pare kupilam,oj wiem ,ze będę tam czestym gosciem