Zdjecia moich kwiatkow

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Bardzo ciekawa begonia i superaśny prezent :D
Awatar użytkownika
natija
500p
500p
Od: 8 lut 2009, o 23:43

Post »

Dziekuje i milo mi ,ze zawitales :)
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Patrycjo prezent od M. mnie powalił :lol: :lol:
A begonia śliczniutka :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
moni;)
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 22:46

Post »

Witaj! Dawno mnie u Ciebie nie bylo :oops: Ale oczywiscie roslinki masz nowe tak jak myslalam :lol: Sagowiec super :shock: Widze, ze Ty i mojM macie ten sam gust :wink:
NL16
Pozdrawiam, Monia ;) --> Dzien bez kawy jest malo ciekawy...
Storczyki moni
Awatar użytkownika
natija
500p
500p

Post »

Dzisiaj jest w sklepie hibiskus niebieski,wlasnie z M mialam rozmowe,nie udalo sie go namowic,pojade i kupie,ciekawnie czy sie zorientuje :) ;)
Moni juz myslalam,ze zaginelas ;) Widzialam ostatnio pieknego storczyka,ale mial mnustwo zileonych robaczkow i balam sie go wziasc :( ale byl piekny...
Dzięki Ania :)
Awatar użytkownika
moni;)
1000p
1000p

Post »

:lol: :lol: Kurcze widze, ze tez lubisz ten dreszczyk emocji "Mezowskiej orientacji"...
Dobrze, ze nie kupilas tego Storczyka, takie robactwo w domu nie potrzebne :twisted: Ja nie zaginelam tylko forum sie nie molo dostroic :wink: no i troche na glowie mialam ostatnimi czasy...ale myslalam intensywnie o Tobie :D
NL16
Storczyki moni
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41

Post »

Ten dreszczyk jest fajny :D . Ja też często wracam z reklamówką pełną kwiatów i dopiero pod drzwiami zastanawiam się co powie znów mój M. Ale od jakiegoś czasu kwiaty przynoszę do domu jak jego nie ma :lol: . A jak już ustawię to przecież się nie zorientuje :D
Awatar użytkownika
moni;)
1000p
1000p

Post »

:lol: Ostatnio postanowilam wyslac M na dzialke z zakupionymi Daliami i Gladiolami...tyle, ze nie wiedzialam ze uzbierala sie tego cala "reklamowa" :shock: :shock: odwrotu jednak nie bylo i na szczescie nic mi nie powiedzial, jedynie: "ales tego nachomikowala" :lol: :lol:
NL16
Storczyki moni
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

M się naprawdę postarał - prezencik cudny.

Begonce też niczego nie brakuje. Ma śliczne listki :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

u mnie też mój Wojtaszek nigdy sie nie oriętuje że kupiłam nowego kwiatka :)
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

natija pisze:Dzisiaj jest w sklepie hibiskus niebieski,wlasnie z M mialam rozmowe,nie udalo się go namowic,pojade i kupie,ciekawnie czy się zorientuje :) ;)
Moni już myslalam,ze zaginelas ;) Widzialam ostatnio pieknego storczyka,ale mial mnustwo zileonych robaczkow i balam się go wziasc :( ale byl piekny...
Dzięki Ania :)
;:24 Jak to hibiskus niebieski???? Ja bardzo chce zobaczyć, jak kupisz to się pochwalisz :roll:
Awatar użytkownika
natija
500p
500p

Post »

Dreszczyku emocji dzisiaj nie bylo,bo kwiatka tez nie bylo :( nie przywiezli,ale powiedzieli mi,ze jutro mam przyjsc zobaczyc,mam nadzieje,ze bedzie jutro :roll:
Moni ja tez o Tobie myslalam i o Twoich storczykasz,a szczegolnie jak bylam w sklepie i widzialam storczyki :)
Lenka zle sie wyrazilam ma byc bialo niebieski :)
Kupilam dzisiaj nasionka pomidora,ktorego do marca sie sieje i zostawia w domu,a potem daje na balkon,gdzies w maju(tak pisze),ma urosnac tylko do 60 cm,taki niby domowo-balkonowy :shock: zobaczymy co z tego bedzie :)
Awatar użytkownika
moni;)
1000p
1000p

Post »

Milo mi slyszec, ze jak widzisz te piekne kwiaty to myslisz o mnie :wink: My z M kupilismy w zeszlym tyg. roze w Aldii za 0,95 eu szt :shock: :shock: i mam teraz 6 do posadzenia. Moj znajomy tez mial pomidorki na balkonie dwa lata temu (koktajlowe) i powiem Ci, ze taakie smaczne ;:13
NL16
Storczyki moni
Awatar użytkownika
natija
500p
500p

Post »

No to jutro ide do pywnicy po wielka donice i posieje nasionka pomidorkow zobaczymy co z tego wyjdzie,bo jaka mine bedzie mial M to juz sie moge domyslec ;)
Awatar użytkownika
natija
500p
500p

Post »

Dzisiaj znowu bylam w tym sklepie pytac o te hibiskusy i nie ma dalej :cry: chyba juz mnie maja dosc,bo ledwo mnie babka zobaczyla to juz sie tlumaczyla....
Potem mialam wizyte u dentysty ...
A na poprawienie nastruju znalazlam sklep z ladnymi doniczkami,wiec pare kupilam,oj wiem ,ze będę tam czestym gosciem :) :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”