Moje zielone królestwo - ewab123

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewuniu gratuluje złotka!!!
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jesteś już ZŁOTĄ dziewczyną - Ewuś! Gratuluję! ;:77
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Ewa przyjmij gratki z powodu złotej kartki!!
Mam nadzieję, że z Twoim kręgosłupem już lepiej. U mnie przerwa w działaniu-pada mokry śnieg i dwa stopnie na plusie. Buro i ponuro :(
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Moje zielone królestwo ewab123

Post »

Serdeczne gratulacje z powodu otrzymania złotka ;:59
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

EWO -GRATULUJĘ ZŁOTKA ;:77 Obrazek
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Bardzo Wam dziękuję za te gratulacje. Wyobraźcie sobie, że dopiero niedawno wróciłam z podwórka. Pracowałam na swoich rabatach aż do zmroku. W tym czasie cztery razy padał śnieg. Ludzie trochę dziwnie na mnie patrzyli, ale co mi tam. Boję się ,ze nagle zrobi się ciepło i wtedy nie zdążę z wszystkim. Jutro znowu idę.
Dzisiaj też otrzymałam od znajomej trochę nasion. Ona dostała większą ilość i wiedząc, że dla mnie każda roślinka jest piękna, podarowała mi. Większość to rośliny jednoroczne, np.: bratki, nagietki, facelia, lwia paszcza, cynie niskie, astry książęce, lak, przypołudnik, ostróżka, ślazówka, zatrwian, na suche bukiety mieszanka, na suche bukiety trawy, mieszanka letnia kolorowa i jeszcze inne. Trochę tego jest, prawda ? Muszę pomyśleć, jak się odwdzięczyć kobiecie. Dała mi jeszcze trochę nasion warzyw. Zaraz udam się do Idy, może coś mi doradzi w sprawie pomidorów, bo też dostałam.
Kupiłam też Asahi. Mam zamiar spryskać wiele roślin, tylko muszę przeczekać tę chlapę.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Dzisiaj rano zaskoczenie- biało. Ta zima chyba się nie skończy. Tyle mam pracy na podwórku, a tu nic nie można robić. Cały czas mokro i mokro. Podobno od soboty ma być już wiosennie. Zobaczymy...
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Dzisiaj rano zaskoczenie- biało. Ta zima chyba się nie skończy. Tyle mam pracy na podwórku, a tu nic nie można robić. Cały czas mokro i mokro. Podobno od soboty ma być już wiosennie. Zobaczymy...
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś zdążysz wszystko zrobić :wink: wiosna i lato długie będą. To, że ludzie dziwnie patrzyli to nic, widocznie nie maja takiego zacięcia do ogrodnictwa...ale zdrowie, zdrowie najważniejsze. Jak się przeziębisz, to wiesz..siedzonko w domciu w pieleszach.
No faktycznie sporo nasion ciekawych dostałaś..już niedługo będzie można je siać. Ostróżki to chyba nawet już można siać, bo znoszą niższe temperatury, ja wysiałam orliki i ostróżki w tunelu...bo brak ładnej pogody uniemożliwia przygotowanie rabaty... :roll: :wink:
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

No to świetnie, że zaprosiłaś Idę. O której mam się zameldować?
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Kontakt:

Post »

W każdym wątku dalej zima...... :?
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p

Post »

Jutro organizujemy u mnie małe spotkanko forumek. Chyba dzisiaj nie będę spała. Ciekawe , jak będzie. Szkoda tylko ,że jest tak brzydko na podwórku. Latem byłoby kolorowo i wszystko by było popielone, a teraz trochę mi wstyd. Myślę, że dziewczyny będą wyrozumiałe.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

No pewnie ,że będziemy :!: U nas jest to samo :!: Pomidory mam przywieść :!:
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Przecież u Ciebie jest ładnie - będą pogaduchy :lol: tyle nasion ale kolorowo będzie tylko jak się patrzy na tą pogodę to nie wiadomo kiedy je wysiewać jak tu jeszcze plucha biała się kręci :wink:
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś, ja jestem po takim spotkaniu-odbyło się przed tygodniem. Spotkaliśmy się u mnie,a potem odwiedziliśmy ogrody Saagi i Przemka1136.
Tak samo się denerwowałam i martwiłam, że mam pozarastane rabaty i niewygrabione trawniki.
Nie przejmuj się, wiosna ma swoje uroki i tak samo szaro jest wszędzie. Wszyscy dopiero powoli wychodzą na ogrody..ale pogoda nie dopisuje, więc nie ma co sobie głowy zawracać, że coś nie jest zrobione.
Zobaczysz, jak będzie fajnie!! :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”