Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-d-a

Post »

No, Iduś, widzę, że ostro popracowałaś i twój ogród jest już piękny i wysprzątany.
Teraz tylko roślinki w łapki i do ziemi, a za parę tygodni pokażesz nam piękne fotki kwitnących kwiatków.

Ale ja też dzisiaj posprzątałam jedną dużą rabatę i przy okazji przyuważyłam: kwitnące irysy, krokusy i ciemierniki.
Jutro biorę aparacik i zrobię zdjątka.

Miłego wieczoru życzę i zasłużonego wypoczynku po pracowitym dniu :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iduś, nareszcie mogę u Ciebie napisać :) Widzę, że się napracowałaś :) Nie miej tylko kompleksów, proszę :)
Dla Ciebie :)

Obrazek
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No, już jestem u Ciebie :D
Wykończyłam młodego w parku zabaw,padł jak długi i już śpi :wink:
A Ty jak widzę szalejesz w ogrodzie :shock:
Masę pracy już zrobiłaś a jak wiosennie się u Ciebie robi :!:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

DALO jestem tak przyjemnie zmęczona ,sama byłam na ogrodzie ,gadałam do drzewek i roslinek :lol: Słuchałam śpiewu ptaszków ,widziałam ,że przyleciały dzikie kaczki .Było tak cichutko i wiosennie :!: MONIA dziękuje ,za kwiatuszki ,ale kompleksy są .Zrobiłam zdjęcie tego miejsca ,o którym Ci pisałam ,ale na razie nie pokarzę ,bo się wstydzę.Jak dojrzeję to dam fotkę i ogłoszenie -BARDZO PROSZĘ O PLAN NASADZEŃ W TYM MIEJSCU ,BO JA NIE MAM DO NIEGO POMYSŁU :!: :!: :oops:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ja Ida zamiast dziś ciąć sadziłam róże do donic tymczasowych...posadziłam też passiflorę do donicy..
u mnie deszcz pada, ale teraz jest +5...
ida74
---

Post »

Cynthio to kropla w morzu moich prac .Jeszcze tyle zostało do zrobienia ,kiedy ja na to wszystko znajdę czas :?: A to mój wiciokrzew ,który budzi sie do życia. Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Iduś, poczekam cierpliwie na zdjęcie :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Ida-te plamy na trawniku to może być efekt zalegania liści orzecha, w którym są garbniki. Tych liści nie należy dodawać nawet do kompostu!!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Iduś . Ja cały dzień dzisiaj na działce. troche pograbiłam i powsadzałam co jeszcze mi zostało.
Ale u Ciebie już na całego sadzenie. Iduś melduję, że doszły nasionka i pytanie tylko takie-czy ojca, koło matki można :?: :lol: czy tak w osobnych doniczkach??
Ja zielenina w tym temacie więc prosze podpowiedz.
Buziaki i bardzo dziękuję i jak obiecałam tak zrobię :lol:
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Iduś widzę, że ogrom pracy zrobiłaś, ja jeszcze nic nie mogę działać, ponieważ u mnie ZIMA :cry: :cry: :cry:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

ida74 pisze:tija -wiesz przez cały tydzień u nas było mrożno ,potem padało ,to chociaż dwa dni z tygodnia nam się należą :lol: TAK,CZY NIE :roll: :?: :!: Może słoneczko zaświeci ,to będzie komplet :lol: POZDROWIENIA :!:
Iga no i Ci się udało ;:138 , pogoda jak na tę porę roku jak malowanie ;:122 , nawet słoneczko jak na zamówienie ;:112 .
ida74
---

Post »

MONIA -kiedy ja się wstydzę :oops: JUDYTO nic mi nie zalegało od tego orzecha ,żadne liście -zbierałam je na bierząco ,bo inaczej bym sie zawaliła robotą .Orzechy,które rosna w POLSCE nie mają hormonu wzrostu ,czyli liście z tych orzechów można zwalać na kompost.Też tak myślałam jak ty ,ale przeczytałam o tym na forum,jak się pytałam co posadzić pod orzechem.GIGA nawet nie wiesz jak się cieszę ;:1 ,bo jakoś tak głupio mi było pytać ,czy doszły wreszcie :!: wysyłam do Ciebie wiciokrzewa ,śniadki ,niezapominajki -zakwitną w tym roku ,gożdziki brodate -cudowny bordowy kolor ,i liljowca ,truskawki -ELSANTA majowa-najwczesniejsza odmiana-musiałam zapakować coś więcej ,bo i tak paczkę wysyłam ,to po co pustą. :?: GIGA SIEJ JAK CHCESZ ,NIECH CI ROŚNIE :!: tylko potem zdjęcia i opisy smaków porównamy.TIJA udało się z pogodą :lol: nie powiem :lol: AGNESS -i do Ciebie wiosna przyjdzie ,jeszcze troszeczkę poczekaj :!:
ida74
---

Post »

TESS-skoro u Ciebie pada ,to u mnie jutro będzie -niestety,a może stety -bo pomidory pikować trzeba :lol:
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Nie chodzi o hormony wzrostu, tylko o garbniki.
Jak to nie mają hormonu wzrostu :roll: pierwsze o tym słyszę :roll: to jak rosną?????
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Obrazek

Dla Idusi, żeby liczko rozchmurzyła i kontenetą od dziś była!

Dzien Kobiet 8 marca

http://www.youtube.com/watch?v=Ui7fLJ0Y7ko
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”