Gosiu wielkie podziękowania i ukłony w Twoją stronę za pomoc w spełnianiu różanych marzeń!
Jakie piękne sadzonki! Już nie mogę się doczekać sadzenia! A potem choćby jednego kwiatka Belvedere, Romanze, Nostalgie itd.....
Pozdrawiam!
Aszka - przewartościowanie - dzięki naszym producentom, cieszę się, że w jakiś sposób wam pomogłam, dziś dostałam nowe dwa katalogi z różami nostalgicznymi i ciśnienie mi skoczyło. Na materiałach reklamowych pełno zdjęć róż. Jak będziecie chciały to katalogi zeskanuję i wyśle na email. Ostrzegam - to niebezpieczne materiały - zwiększają chorobę różaną. Róże można kupić w szkółce w tym roku, zamówienia będę robić na wrzesień.
Dobrze, jutro je zeskanuję i wyślę. Dziś jestem padnięta, jeszcze czeka mnie jutro wyjazd po ziemię, jak ktoś będzie jeszcze chciał katalog to niech się wpisze.
Nowości są ale nie idą na nasz rynek tylko na zachód lub wschód.
Z listy nowości z drugiego katalogu.
Piano - piękna, pełna, nostalgiczna i czerwona.
Aquarell - róża szlachetna - biało - żółto - różowa - coś podobnego jak Handel ale na mniej różowego koloru.
Afrodite - kwiat cudny, podobny do Gartentraume, kolor jasny róż.
Ascot - kolor wiśniowy, kwiat kulisty.
My Girl - kwiat kształtem podobny do Gartentraume, kolor delikatny żółty.
Walzertraum - bardzo pełna, kolor wiśniowo-biały.
Alabaster - kwiat bardzo pełny, nostalgiczny, biały.
Blue Parfum - kwiat szlachetny, fioletowy.
Deep Impression - kwiat szlachetny, paskowany, kolor biało-wiśniowy.
Geisha - kwiat półpełny, kolor morelowy.
Midsummer - rok 2008, kolor wiśniowo-biało-żółty, bardzo pełny - warto jej się przyjrzeć.
Ninetta - miniaturka, kwiaty jak gwiazdki, kolor pomarańczowo-żółty.
Biedermeier Garden - ma więcej różu od standardowej odmiany Biedermeier.
Cappuccino - żółta, bardzo pełna.
To tyle, jak ktoś ma wyszukiwarkę to je znajdzie.