Już chyba dziś nie wyjdę z domu . Znowu pada.
Marpy kwiatki i rabatki
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak Olu to lobelia ale ona podobno nie zimuje w gruncie ja ją zabrałam do domu i bardzo szybko "zdechła".Może jakby została na działce okryta,to by przetrwała.Tak też było z pstrym hebe -też zabrałam do domu i zaczęło marnieć to dałam z powrotem na działkę.Zobaczę czy przetrwa?Zima nie była taka mroźna a ona okryta pod różanecznikiem w doniczce.Ale to nie są jakieś drogocenne rośliny i można sobie pozwolić potraktować je jako jednoroczne.Na wiosnę trzeba będzie kupić .Moja była różowa ale widziałam ciemniejszą taką wiśniową i bardziej mi się podobała.Dzięki za odwiedziny.U mnie nie pada ale jest szarówa i niezbyt miło.Też siedzę w domu.Planowałam działkę ,baterie do aparatu naładowane i "nici".
.Pozdrawiam.
Maryna.
.Pozdrawiam.
Maryna.
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marpy kwiatki i rabatki
Maryniu pszyszłam do Ciebie z rewizytą i jestem zachwycona twoją
działeczką masz przepiękne roślinki i widać że jesteś profesjonalistką ,a fotografia
istne cudo nigdy nie umiałabym to już artyzm jestem zachwycona
Wielkie brawa!!!!!!!!!!!!!!!!
działeczką masz przepiękne roślinki i widać że jesteś profesjonalistką ,a fotografia
istne cudo nigdy nie umiałabym to już artyzm jestem zachwycona
Wielkie brawa!!!!!!!!!!!!!!!!
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny dzięki za miłe słowa - z artyzmem moje fotki niewiele mają wspólnego.
Polubiłam tą zabawę i bawię się w programie Picassa 3,IfranView,Photofiltre,a szczególnie lubię Samsung M.do Painta też czasem zaglądam.Najchętniej z każdego wybieram po trochu i je łączę.Ale to takie niewinne bardzo amatorskie igraszki.Lubię to i dzielę się z Wami a jeżeli się komuś spodoba ,to tym bardziej mam ochotę do pracy i prezentacji.
Pogoda dzisiaj okropna leje i sypie z góry ,pod nogami breja ..a ja sobie znowu coś podziałałam więc pokażę .
Dzisiaj na różowo...

to chyba naradka

pozdrawiam.
;:2
Polubiłam tą zabawę i bawię się w programie Picassa 3,IfranView,Photofiltre,a szczególnie lubię Samsung M.do Painta też czasem zaglądam.Najchętniej z każdego wybieram po trochu i je łączę.Ale to takie niewinne bardzo amatorskie igraszki.Lubię to i dzielę się z Wami a jeżeli się komuś spodoba ,to tym bardziej mam ochotę do pracy i prezentacji.
Pogoda dzisiaj okropna leje i sypie z góry ,pod nogami breja ..a ja sobie znowu coś podziałałam więc pokażę .
Dzisiaj na różowo...

to chyba naradka

pozdrawiam.
;:2