Napisz tylko, proszę, jaka to odmiana, bo nie widać dokładnie etykietki. Kolor, rozmiar, pokrój i te rzeczy

Aniu zanim kupiłam to wcześniej sporo poczytałam o odmianach.Tu na forum też się radziłam i zawsze sprowadzało się do tej odmiany.W internecie wyczytałam,że też pięknie pachnieAnia Kropelka pisze:Cynthia - piękna ta magnolia, ja tez taką chcę kupic - do małych ogródków
ale już chyba w przyszłym roku, w tym trochę już poszałałam z zakupami, a jeszcz róże czekają w kolejce na zakup :P :P
hi, hi, hi, no to już wiem jaką kupię na przyszłą wiosnę!!!! :PCynthia pisze:Aniu zanim kupiłam to wcześniej sporo poczytałam o odmianach.Tu na forum też się radziłam i zawsze sprowadzało się do tej odmiany.W internecie wyczytałam,że też pięknie pachnieAnia Kropelka pisze:Cynthia - piękna ta magnolia, ja tez taką chcę kupic - do małych ogródków
ale już chyba w przyszłym roku, w tym trochę już poszałałam z zakupami, a jeszcz róże czekają w kolejce na zakup :P :P![]()
Zawsze bardzo podobały mi się magnolie i wreszcie doczekałam się swojej własnej![]()