Ogródek AGNESS cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

AGNESS pisze:Jolu miło mi bardzo, ze wstąpiłaś do mojego ogródka :D i bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba, ciekawsze zdjęcia będą dopiero późniejszą wiosna, ale ogólny zarys widać. Jutro cyknę troszkę więcej fotek :D i pokażę dokładniej :D
Agnieszko oczywiście, że bardzo chętnie obejrzę zdjęcia, ale jeżeli masz specjalnie robić to spokojnie....nie rób sobie kłopotu ....poczekam na zdjęcia wiosenne :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izo miło mi, że odwiedziłaś mój ogródek :D Cieszę się, że podobają Ci się zdjęcia :D zapraszam ponownie :D

Olu czekam z kawą :wink:

Jolu żaden problem, naprawdę, robienie zdjęć jest dla mnie wielką przyjemnością :D Jutro zapraszam do oglądania mojego ogrodu na przedwiośniu :D
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Bardzo klimatyczne zdjęcia. Widać rękę pasjonatki.
Ja też muszę pomyśleć o różnych iglakach, by zimą cieszyć oczy i żeby sie trochę odsłonić od ulicy.
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

Agnieszko :shock: :shock: Jakie piekne zdjecia i widoki :D Uwielbiam takie ujęcia pojedynczych drzew, tyle przekazują, tak wiele można z takich fotek odczytac. A rzeka chyba robi największa furorę ;)
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

Koniecznie pochwal córkę i pokaż jej posty :)
Chcę oglądać takie fotki, bo bardzo oko cieszą :)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Agnieszko! Śliczne zdjęcia a widoki mi bliskie, zwłaszcza rzeczka. :D
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne nastrojowe zdjęcia pokazałaś. Widzę, że rośnie Ci w domu profesjonalny fotografik :lol: Wyobrażam sobie jakie będziemy robić oczy gdy ogród zakwitnie i pokażesz zdjęcia!
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacku dzięki za miłe słowa o zdjęciach :D A co do iglaczków- bardzo je lubię, też chciałabym, aby odgrodziły mnie od ulicy, ale jeszcze są małe i na parawan będę musiała jeszcze kilka latek poczekać. Ale co tam czekanie, ważny efekt, gdy już się rozrosną, to swym pięknem wynagrodzą czas oczekiwania :D [/b]
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Agnieszko zdradź jakim aparatem robisz fantastyczne fotki?
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Ale superowo :) Dzięki bardzo, widzę, że dotrzymałaś słowa i foteczki są. Cudna ławeczka, też mi się taka marzy i w tym roku będę o nią molestować mojego M :) Skalniaczek też mi się podoba, już sobie wyobrażam jak będzie cudnie wiosną ...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu bardzo dziękuję :D cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają, ja też uwielbiam drzewa i wodę :D

Grażynko (agrazka) bardzo dziękuję, przeczytałam Wasze posty mojej Oli, jest bardzo szczęśliwa i bardzo dziękuje :D

Grażynko(grazka_j) bardzo się cieszę, że przywołałam Twoje wspomnienia :D

Izuś dziękuję Ci bardzo :D Ola się pasjonuje fotografiką, zdjęcia robi od niedawna, na Mikołaja jej kupiliśmy aparat, a wcześniej robiła cyfrówką.

Liduś zdjęcia robione są aparatem Nikon D80

Aguś bardzo Ci dziękuję za miłe słowa :D foteczki na razie takie szare i nieciekawe, ale niestety nic u mnie jeszcze nie wychyla się z ziemi :( Ale widać chociaż ogólny zarys ogródka, cyknęłam tylko kilka miejsc, dziś miałam zrobić więcej zdjęć, ale niestety :( wprawdzie zrobiłam , ale w głębokim śniegu :cry: tak się cieszyłam, że już stopniał , kilka dni już było czarno, a dziś w ciągu kilku godzin napadało co najmniej 20 cm śniegu, albo i więcej, jest bieluteńko :? Stół i ławeczki są za domem, jest to miejsce od zachodu więc po południu jest tam super słoneczko, bardzo lubimy tam siedzieć i jeść obiadki :D Cieszę się również, że podoba Ci się mój skalniaczek, niestety zmurszały mi już na nim płoteczki i będę musiała część wymienić.
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko, masz taki sympatyczny ogródek, ciekawa jestem jak będzie wyglądał kwitnący. A te okolice...
Kiedy będziesz zdejmować okrycia z roślin?
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O mamulu !! Aga !! na pewno Ci się ten śnieg nie przyśnił?? Koniecznie jeszcze raz wyjrzyj przez okno!!
Aż mnie ciary przeszły !! Ja tyle prac na jutro sobie powymyślałam, a u nas tez straszą brzydką pogodą ileż można?? Kiedy wreszcie będzie to ciepełko?
Ja też uwielbiam ciepełko na tarasie, dlatego zrobimy sobie zadaszenie rozsuwane, żeby zaciągać je tylko w czasie upałów. Przecież tak rzadko w roku można się cieszyć naprawdę ciepłymi dniami. Nie chcę mieć na stałe zadaszonego tarasu.
Wasz kącik bardzo fajny, osłonięty od wiatru :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Maju bardzo dziękuję , że mnie odwiedziłaś w moim ogródku :D Okryć z roślin jeszcze nie będę zdejmowała, poniewaz u mnie jeszcze niestety zima, dzisiaj znowu napadało śniegu a i mrozy znowu zapowiadają, mam nadzieję, że już nieduże , ale roślinki takie rozpieszczone pod tymi płaszczykami z agrowłókninki, i to ogrzewające słońce w dzień a mróz w nocy :? jeszcze trochę poczekam. Okryte mam jedynie róże pienne , rododendrony( młodziutkie) , azalie japońskie i hortensję ogrodową. Teraz wyjeżdżam na 3 tygodnie, i jeśli będzie naprawdę ciepło to poproszę rodzinke, żeby rozebrali, ale myślę, ze chyba poczekam do powrotu 3 kwietnia, i dopiero się tym zajmę.
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To jak wrócisz, będzie już wiosna pełną gębą :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”