Ogródek AGNESS cz.1
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Agniesiu.
Aż dech mi zaparło oglądając Twoje fotki.
Piękne ujęcia-cudowne widoki. Zazdroszczę Ci takiej okolicy.
Kochanie u mnie rano było mokro i buro, ale teraz hurrraa-pogoda sie klaruje, więc ja po pracy biegiem na działkę wsadzać roślinki i kopac dalej.
Pozdrawiam Agniesiu, i życzę Tobie dużo słonka i ciepłych dni.
Aż dech mi zaparło oglądając Twoje fotki.
Piękne ujęcia-cudowne widoki. Zazdroszczę Ci takiej okolicy.
Kochanie u mnie rano było mokro i buro, ale teraz hurrraa-pogoda sie klaruje, więc ja po pracy biegiem na działkę wsadzać roślinki i kopac dalej.
Pozdrawiam Agniesiu, i życzę Tobie dużo słonka i ciepłych dni.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Giguś bardzo się cieszę, że podobają Ci się zdjęcia, przyznam, że ja sama nie mogę się na nie napatrzeć , faktycznie nasz kraj jest przepiekny.
Zazdroszczę Ci poprawy pogody, u mnie nadal bardzo zimno i wietrznie i dziś siedzę w domu, bo wczoraj mnie przewiało
Jolu dziękuję, że do mnie zajrzałaś
cieszę się , że podoba Ci się mój ogródek, ja juz nie mogę doczekać się kiedy pokażą się pierwsze kwiatki , bo niestety jeszcze nic nie wyszło
Bardzo się cieszę, że będziesz do mnie zaglądać
zapraszam 
Zazdroszczę Ci poprawy pogody, u mnie nadal bardzo zimno i wietrznie i dziś siedzę w domu, bo wczoraj mnie przewiało

Jolu dziękuję, że do mnie zajrzałaś

Bardzo się cieszę, że będziesz do mnie zaglądać

W końcu do Ciebie dotarłam Agnieszko
Podoba mi się u Ciebie...dużo iglaczków, które lubię, ładne roślinki, skalniak, huśtawka.
No i mieszkasz w pieknej okolicy...a zdjęcia rewelacyjne :P Już niebawem ogródki będą zielone i kolorowe, więc cykaj fotki i chwal się....I proszę też o fotki perspektywy ogrodu bo takie lubię też oglądać... Miłego dnia życzę...

Podoba mi się u Ciebie...dużo iglaczków, które lubię, ładne roślinki, skalniak, huśtawka.

No i mieszkasz w pieknej okolicy...a zdjęcia rewelacyjne :P Już niebawem ogródki będą zielone i kolorowe, więc cykaj fotki i chwal się....I proszę też o fotki perspektywy ogrodu bo takie lubię też oglądać... Miłego dnia życzę...

hmm super masz
:):) .. ja dopiero w tym roku odziedzicze działeczkę rekreacyjna po moich dziatkach.. niestety babcia rok po wylewie (ma nie wład) a dziadek kilka tygodni po wylewie.... wiec oni sił juz nie maja.. a ja porpsotu sie wyrywam do tej działki.. i moj tato zadecydował, ze skoro tak to ją dostane "w spadku"... no i przyznam szczerze ze szukam pomysłów co i jak.. au ciebei juz kilka znalazłam.. :P i chamsko pomysły "ukradne" ok ?

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko tak się nie przejmuj na pewno zrobię zdjęcia moim i zobaczysz jakie ja mam .AGNESS pisze:Witaj Geniu cieszę się bardzo, że do mnie zajrzałaś , hosty to niezawodne roślinki,jeśli się okaże, że mam inne niż Twoje to Ci wyślę w dowód rewanżu za roślinki- ciemierniczek,- już jest posadzony w doniczkę, bo w ogródku ziemia jeszcze zamarznięta
U mnie w ogrodzie ziemia już cała jest odmarznięta wczoraj wykopywałam nawet cyprysiki a dziś jedną tuję muszę przenieść w inne miejsce ,zostało mi do wykopania jodła koreańska i kalifornijska dam je sąsiadce bo ona nie ma żadnej a u mnie jak by urosły to zrobiło by się za ciasno .
Genia
- AGNESS
Olu bardzo dziękuję za odwiedzinyaleksandra odwazna pisze:AGNIESZKO właśnie skończyłam spacer po Twoim ogrodzie.
Siedzę na huśtawce.Przydałaby się jakaś poducha bo zimno w siedzenie.
Super ogródek.Tyle roślin na takiej niewielkiej powierzchni.
A te iglaki sadzone przez babcię to które?
Na kwitnące (jeszcze nieśmiało) kwiatuszki zapraszam do siebie.

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- AGNESS
Monia dzięki za odwiedziny
i miłe słowa, zapraszam ponownie
Jolu miło mi bardzo, ze wstąpiłaś do mojego ogródka
i bardzo się cieszę, że Ci sie u mnie podoba, ciekawsze zdjęcia będą dopiero późniejszą wiosna, ale ogólny zarys widać. Jutro cyknę troszkę więcej fotek
i pokażę dokładniej
Dalu bardzo dziękuję w imieniu córki
ja również uwielbiam duże drzewa , one mają jakąś magię
Carlu bardzo mi przykro z powodu Twoich dziadków, życzę im dużo zdrówka. Fajnie, że możesz uprawiać działeczkę, miło mi, że mój ogródek zainspirował Cię, jeśli tylko jest coś godnego Twojej uwagi , to jak najbardziej ściągaj
Jadziulku bardzo Ci Kochanie dziękuję
Geniu bardzo dziękuję Ci za miłe słowa
na razie wstawiłam tylko kilka zdjęć ogródka z wczoraj, ale jutro jeszcze cyknę troszkę fotek i tez pokażę, mimo, ze teraz nieciekawie to wygląda bez kwiatów, ale ogólny widok ogródka jest widoczny. Czytałam u Ciebie, ze bardzo duzo pracy zrobiłaś w Swoim ogródku, mam nadzieję, że się nie sforsowałaś i dobrze się czujesz.
Magduś dzięki wielkie za wizytę i miłe słowa, zapraszam jak najczęściej
A zdjęcia będą, aż do znudzenia, jak tylko kwiatki pojawią 

Jolu miło mi bardzo, ze wstąpiłaś do mojego ogródka

Dalu bardzo dziękuję w imieniu córki

Carlu bardzo mi przykro z powodu Twoich dziadków, życzę im dużo zdrówka. Fajnie, że możesz uprawiać działeczkę, miło mi, że mój ogródek zainspirował Cię, jeśli tylko jest coś godnego Twojej uwagi , to jak najbardziej ściągaj

Jadziulku bardzo Ci Kochanie dziękuję

Geniu bardzo dziękuję Ci za miłe słowa

Magduś dzięki wielkie za wizytę i miłe słowa, zapraszam jak najczęściej