Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-d-a

Post »

Witaj Ido :!:

U mnie też dzisiaj ponuro i smutno, dobrze, ze wczoraj i przedwczoraj wykorzystałam ładną pogodę i popracowałam w ogrodzie.
Na szczęście jest forum, które potrafi rozwiać każdą depresję i ból głowy... :lol:

Miłego dnia życzę.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

DALO taka pogoda ma się utrzymać jeszcze u mnie przez tydzień ,ma padać i wiać.Od jutra szalę od rana w ogrodzie ,mam zamiar zrobić ocieplany gó,,,,, rozsadnik ,bo czas posiać niektóre roślinki. :lol:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ida

łykam magnez codziennie, efekt jest taki,że zamiast 3dniowych migren na razie mam 1-2 dniowe bóle głowy...
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

ida74 pisze:TESS gdzieś czytałam ,że na ból głowy jest dobra polopiryna s i magnez . :lol: GIGA historia się powtarza ,głupio mi ,że tak długo idą ,mam nadzieję ,że dojdą w końcu .Do Judyty szły 1,5 tygodnia .DZIĘKUJĘ ZA EUKOMISA :lol: :!: :oops: MAGNOLIA mieszkamy bardzo blisko siebie ,u mnie zaczyna kropić deszcz,dobrze ,że nie śnieg. :lol: MONIA dzisiaj dzień jak szalony leci ,bo roboty full ,sama jestem i do tego bez samochodu ,na piechotkę wszystko robię.Ale to dobrze dla mojej wagi :lol: spada :!:
Najlepiej Ido wysyłać priorytetem to szybciej dojdzie a różnica w cenie nie duża ja tak robię najdłużej szła 3 dni ale w niektóre miejsca to nawet na drugi dzień dotarła .
U Ciebie tez dziś brzydko jak u mnie .
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ida

w poniedziałek wysyłam :lol: dla Cie rodzynka.
ida74
---

Post »

Tess czyli coś w tym musi być :!: :roll: Tess dzięki za rodzynka ,tylko daj instrukcję :lol: :!: Geniu paczke wysyłało moje dziecię ,bo ma pocztę pod bokiem ,po doświadczeniach z Judytą kazałam mu wysłać prirytetem ,mówi ,że tak zrobił :roll: :!: Jak przyjdzie ze szkoły to zapytam ,za ile znaczek kupił :!: U MNIE ZACZĄŁ PADAĆ SNIEG :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zaglądam co chwile do Ciebie ale się nie odzywam ,bo z Tobą jak zaczne to potem ciężko skończyć :;230
Ale już nie wytrzymałam :!:
To plany weekedowo-ogródkowe diabli wzieli :?:
Chyba że w śniegu będziesz siała-co się zahibernuje to nie zginie :;230
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Ido to u Ciebie taka sama pogoda czyli zimowa :) Moje przebiśniegi wyszły i w pączkach stoją , nie mają zamiaru na razie się rozwijać . Trza czekać na cieplejsze dni :lol:
ida74
---

Post »

Cynthio bardzo śmieszne ,bardzo :?W foli ,będę robić jak coś :!: Wpadaj ,wpadaj :lol: ŚNIEG NIE PADA JUŻ,TERAZ GRAD DLA ODMIANY :evil: :!: Na jutro ma być piękna pogoda ,bo sobie taką zamówiłam :!: Jadziu nie martw się wiosna i do nas ,w końcu musi przyjść. :!:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Iduś. ja wlaśnie przytargałam sie z działki.
Narobiłam sie troche. Wkopałam co niektóre rośliny i skopałam dalszą część, a przy okazji od sąsiada dostalam kaliny 2 szt-po 1,5 m wysokie-on wywalał(jakiś ten tego -takie drzewka :shock: )
Nie przejmuj sie przesyłką. Nasionom przecież nic nie będzie, a ja priorytetem Ci wysłałam. Buziaki
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Z naszą pocztą nie ma żadnych reguł. Bywa, że priorytet idzie 2 dni, albo 7 , a zdarza się, że wcale nie dochodzi. Zwykłe listy również :twisted:
ida74
---

Post »

GIGA PRACOWITA JESTEŚ :!: U mnie na razie nie poszaleję ,bo dopiero ziemia rozmarza i jest bardzo mokro.JESTEM bardzo zła na swoje dzieciaki ,bo nie mogę znależć kabla do ładowarki w aparacie ,a tyle zdjęc chciałabym pokazać :twisted: :!: Wiem,że nic sie nie stanie nasionkom ,ale już wiem dlaczego tak sie stało ,bo przeprowadziłam dochodzenie .Synek :twisted: wyslał list normalnie za 1,45,zamiast priorytetem,a resztę wziął sobie . :twisted: Od jutra sama wysyłam wszystko i na nikogo nie liczę.Potem oczmi świecę :oops: TU,JA -wiem cos o tym ,bo z poczta miałam różne przeboje ,nie mówiąc już o paczkach :oops: :twisted: :!:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana ja nie mialam nic złego na myśli pisząc ci o nasionkach. wiem, bo pisałaś, że do dziewczyn długo szły. Poczekam nic sie nie stało. Nie karć dzieciaczka, przecież wysłał :lol:
Kochana oby u Ciebie juz było ciepło. czekam tez na fotki jak juz znajdziesz kabelek :lol:
Moje Gigulinki
ida74
---

Post »

GIGA wiem,ale głupio mi :oops: Dzieciaki skarcę ,bo nic nie szanują i nie kładą na miejsce.Potem wszystkiego musze szukać.Wysłał,ale nie tak jak prosiłam :twisted: :!: Giga dużą masz folię :?: Masz maliny i truskawki :?:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Idus mam tuskawek 6 rządków-krótkich-jak to na działce, ale starczy aby pojeść z krzaczka, maliny zaś dopiero w zeszłym roku w jesieni wkopałam, co z nich wyjdzie to sie okaże w tym roku. Wiem że na pewno jest jedna żółta, reszta to takie co owocuja az do listopada. Ale co i jak to dopiero obadam.
Moje Gigulinki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”