...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lidko jestem uziemniona bo mój synek jest przeziębionyAgawa pisze:Cynthio gdzieś wyczytałam, ze szukasz różowych serduszek, czy dostałaś je? Jeżeli nie , to rozdzielę kępę

Wczoraj tylko wyrwałam się na szybkie zakupy bo mama do mnie wpadła.
Jeżeli to nie byłby dla Ciebie kłopot to ja chętnie na te serduszka bym się pisała

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

Ja też przy kawce ranek zaczynam Miłego dnia Ci życzę.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To też jest serduszka ??? Nawet nie wiedziałam. A jak będziesz dzielić karpę, to czy znajdzie się jeszcze jedna malutka sadzoneczka dla mnie. Wiem jaka to śliczna roślinka i faktycznie długo kwitnie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidko, serduszka wspaniałe cudne !!! Marzę o nich
Nie mam odwagi prosić, bo już dużo chętnych przede mną, ale jeżeli można to poproszę w następnym roku, albo i później, jeżeli nie uda mi się ich kupić. W zamian oferuje moje roślinki :P
Jeżeli chodzi o serduszka, to w tym roku udało mi się kupić kłącza serduszek okazałych czerwone i białe. Mam nadzieję, że wyrosną z nich śliczne roślinki

Nie mam odwagi prosić, bo już dużo chętnych przede mną, ale jeżeli można to poproszę w następnym roku, albo i później, jeżeli nie uda mi się ich kupić. W zamian oferuje moje roślinki :P
Jeżeli chodzi o serduszka, to w tym roku udało mi się kupić kłącza serduszek okazałych czerwone i białe. Mam nadzieję, że wyrosną z nich śliczne roślinki