Ali uśmiechnięty ogród cz.1
Alu rzeczywiście dzisiaj miałaś okropny dzień! Tyle zajęc! Wypoczywaj, bo musisz miec siłę jeszcze na roślinki. W takim razie kolorowych snów Ci życzę.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Witaj Alu! Odpoczęlaś? Jak humorek z rana? Pozdrowionka!
grazka_j - moje wątki
Oj z rana to ja już autobusikiem na uczelnię śmigam
zmęczona jestem i mam zamiar wcześniej się dziś położyć... Ale zajrzałam jeszcze do marketu i kupiłam nasionka: rzodkiew, melisa, bratek rococo (jakoś nie przepadam za nimi ale rococo mnie zauroczył
) kobea (ostatnia próba), burak liściowy o kolorowych ogonkach ( widziała u jednej forumowiczki wkomponowanego tego buraka w rabatę i wyglądał ciekawie, wiec postanowiłam go wypróbować ) no i heliotrop, bo mój ładny nie przezimował i jak go ostatnio przycięłam do już całkiem usechł
a przepiękny kwiat dla mnie był...
I dzisiaj widziałam w Warszawie, przy jednej ulicy robili trawnik i musieli nawtykać tam cebulek krokusów bo się wyłaniają i kwitną już... a u mnie dopiero z ziemi wychodzą liście... ale u mnie zawsze później bo chłodno od lasu...

I dzisiaj widziałam w Warszawie, przy jednej ulicy robili trawnik i musieli nawtykać tam cebulek krokusów bo się wyłaniają i kwitną już... a u mnie dopiero z ziemi wychodzą liście... ale u mnie zawsze później bo chłodno od lasu...