...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
Wpadłam się przywitac. Zajrzę jak wrócisz z zakupów. Udanych zakupów.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Witaj, Cynthio, u mnie dzisiaj zrobiło się ciemno i ponuro, ale ja twardo pracowałam w ogrodzie, bo inaczej się nie wyrobię.
Widzę, że zrobiłaś fajne zakupy, pochwal się wiosną, jak te wszystkie kwiatuszki zaczną kwitnąć.
Ja już nie bardzo mam miejsce na nowe nasadzenia, nie mogę nawet zmniejszać powierzchni trawnika, bo mój M. krzyczy na mnie, że w ogrodzie nie ma miejsca na gry i zabawy (tak, tak, mój M. się bawi w ogrodzie - rzuca z kolegami jakimiś dziwnymi kulkami..)
Pozdrowionka
Widzę, że zrobiłaś fajne zakupy, pochwal się wiosną, jak te wszystkie kwiatuszki zaczną kwitnąć.
Ja już nie bardzo mam miejsce na nowe nasadzenia, nie mogę nawet zmniejszać powierzchni trawnika, bo mój M. krzyczy na mnie, że w ogrodzie nie ma miejsca na gry i zabawy (tak, tak, mój M. się bawi w ogrodzie - rzuca z kolegami jakimiś dziwnymi kulkami..)

Pozdrowionka
Jestem, też zrobiłam sobie przerwę. Byłam na działce, ale dzisiaj zimno i mroźny wiatr od jeziora dmucha. O pracy nie ma mowy. Zimno i mokro.
Zakupy dane.
Są serduszka ale białe. ŁADNE. Lilie też mi się podobają no i hosta. Wszystkie wieloletnie.
Na pewno będziesz zadowolona. Gratuluję zakupów.
Zakupy dane.

Na pewno będziesz zadowolona. Gratuluję zakupów.
grazka_j - moje wątki
No dobrze. My kobiety coś mamy wspólnego. Sklep zwłaszcza ogrodniczy od razu zmienia humorek. Ja zamierzam w przyszłym tygodniu wybrac się by nacieszyc oko a przy okazji coś kupię. 

grazka_j - moje wątki