Sorki za off top ale miniaturki są właśnie lepsze, bo to idzie jako wewnętrzny transfer w fotosiku, a ten jest nieliczony. Duże zdjęcia zużywają więcej transferu ;)Becia pisze:ja też czytałam, ale było o tym, że gorzej jest jak wkleja się miniaturki, bo wtedy wszyscy otwierają i limit się zwiększa, ale...sama nie wiem jak to jest?
Kaktusy i sukulenty ANETY
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sie 2007, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dawid
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anetko, nawet takie skromne kwiatuszki mammillarek cieszą. Pięknie im w tym wianuszku
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Beciu ja i moje kaktule mamy się dobrze
Mało pisałam , bo przez tą awarię kilka postów zniknęło i nie chciałam , aby sytuacja się powtórzyła
Wiosnę owszem widac , kwitną nadal Mammillarie , a co dalej to zobaczymy. Zimowania nie było takiego jak by się należało , więc na większe kwitnienia się nie nastawiam
dlatego też cieszę się tym co mam
A w ogrodzie zakwitły dzisiaj pierwsze krokusy i przebiśniegi - Idzie wiosna

Wiosnę owszem widac , kwitną nadal Mammillarie , a co dalej to zobaczymy. Zimowania nie było takiego jak by się należało , więc na większe kwitnienia się nie nastawiam

A w ogrodzie zakwitły dzisiaj pierwsze krokusy i przebiśniegi - Idzie wiosna

-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.