Mały ogródek basowej cz.2
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To jednak kupiłas te fiolety ;) Tez u Benka robiłam kilka razy zakupy, tylko nigdy dalii u niego nie kupowałam. Ostatnio jesienią kupowałam u dwóch kobiet, cebulki przyszły bardzo ładne, duże, popakowane oddzielnie. Tylko trzeba czekać na wiosnę, co wyrośnie ;)basow@ pisze:U Benka zamawiałam głównie dalie fioletowe , fioletowe gloksynie i czerwoną callę. Towar jak zwykle porządnie zapakowany i opisany.Bardzo lubię u Niego robić zakupy.Tak samo u Królika .Kosaciec też się na pewno spisze dobrze!
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
Mariolu , wiosna idzie wielkimi krokami , to fakt! Ale moje przebiśniegi nie umywają się jeszcze wielkością do Twoich!Toż u Ciebie całe łany tych ślicznych kwiatków , a u mnie na razie pojedyncze egzemplarze
Mag , moje lilije idą na całego!W czterech doniczkach kiełki już na 2 cm! No i Diabora wielka na jakieś 20 cm!!!!Oj wcześnie będą lilie w tym sezonie...
nie da się ukryć! A dzisiaj przyszła do mnie paczka z liliami od kosaćca , ale te już pójdą do lodówki.
Aguś , nie śpię , nie śpię.U mnie po zimie ani śladu...Może pojutrze będę miała czas , połazić po "ogrodzie " i sprawdzić pozimowe straty.Cebulowe wyłażą , jakaby im kto za to płacił

Mag , moje lilije idą na całego!W czterech doniczkach kiełki już na 2 cm! No i Diabora wielka na jakieś 20 cm!!!!Oj wcześnie będą lilie w tym sezonie...

Aguś , nie śpię , nie śpię.U mnie po zimie ani śladu...Może pojutrze będę miała czas , połazić po "ogrodzie " i sprawdzić pozimowe straty.Cebulowe wyłażą , jakaby im kto za to płacił

Pozdrawiam,Małgorzata
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje lelije trzymane w zimnej piwnicy.
Nie wytrzymałam i pognałam dzisiaj sprawdzić - jest 1 kiełek !!!
To pewnie Diabora
A reszta siedzi schowana bo pewnie im za zimno.....
Lilypol zaczął wysyłkę od poniedziałku
Strzeżcie się
Hania napisała o szkółce drzew owocowych karłowych.....
No i wsiąkłam
Nektarynka w doniczce albo jabłonka karłowa z jabłuszkami 2 różnych rodzajów i kolorów
Niedaleko..... Koło Opola.... Ale można zamówić na wysyłkę
Nie wytrzymałam i pognałam dzisiaj sprawdzić - jest 1 kiełek !!!
To pewnie Diabora

A reszta siedzi schowana bo pewnie im za zimno.....
Lilypol zaczął wysyłkę od poniedziałku

Strzeżcie się

Hania napisała o szkółce drzew owocowych karłowych.....
No i wsiąkłam

Nektarynka w doniczce albo jabłonka karłowa z jabłuszkami 2 różnych rodzajów i kolorów

Niedaleko..... Koło Opola.... Ale można zamówić na wysyłkę