Działka Gigusi, r.2009 cz.2
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani
Bardzo wszystkim dziękuje za odwiedziny i bardzo proszę o wyrozumiałość, że ja do Was na razie nie zaglądam. Brak czasu moze nie jest dobrą wymówką, ale ja teraz to na podwójnych obrotach działam, więc nie miejcie kochani mi za złe.
Wreszcie ciepło i pogodnie.
Niestety Darek przez 6 tygodni na działkę nie pójdzie, bo nie da rady o kulach dojść.A ja sie boję jeździć autem (mam uraz po wypadku samochodowym), więc chodzic będę sama i ile będę mogła tyle sama zrobię. Reszta jest nieważna. Oby wyzdrowiał.
Halinko, Marzenko, Iduś, Aduś, Marioluś, Agniesiu, Monisiu i wszyscy którzy mnie odwiedzają- życzę Wam milego i cieplutkiego dnia, oby juz coraz cieplej było.
:P
Bardzo wszystkim dziękuje za odwiedziny i bardzo proszę o wyrozumiałość, że ja do Was na razie nie zaglądam. Brak czasu moze nie jest dobrą wymówką, ale ja teraz to na podwójnych obrotach działam, więc nie miejcie kochani mi za złe.
Wreszcie ciepło i pogodnie.
Niestety Darek przez 6 tygodni na działkę nie pójdzie, bo nie da rady o kulach dojść.A ja sie boję jeździć autem (mam uraz po wypadku samochodowym), więc chodzic będę sama i ile będę mogła tyle sama zrobię. Reszta jest nieważna. Oby wyzdrowiał.
Halinko, Marzenko, Iduś, Aduś, Marioluś, Agniesiu, Monisiu i wszyscy którzy mnie odwiedzają- życzę Wam milego i cieplutkiego dnia, oby juz coraz cieplej było.
:P
- giga45
Kochane moje dziewczyny.
Ja absolutnie sie tym nie zrażam, bo i tak sama wszystko robię, więc nie straszny mi szpadel, czy siekierka. Tylko szkoda mi jego, bo juz marudzi, że nie wytrzyma w domu.
Już od soboty na działce jestem i dzisiaj po pracy biegiem. Co w domu muszę zrobic i przy M to zrobie, a potem to juz mnie nie ma
Ja absolutnie sie tym nie zrażam, bo i tak sama wszystko robię, więc nie straszny mi szpadel, czy siekierka. Tylko szkoda mi jego, bo juz marudzi, że nie wytrzyma w domu.
Już od soboty na działce jestem i dzisiaj po pracy biegiem. Co w domu muszę zrobic i przy M to zrobie, a potem to juz mnie nie ma

- giga45
Halinko, Tadeuszu witajcie. Dziękuję za odwiedziny.
Halinko masz rację z chłopem chorym to gorzej jak z dzieckiem, ale co tam aby szybko wyzdrowiał, zniosę wszelkie zachciewajki.
Tadeuszu juz na szczęście lepiej i psychicznie i fizycznie.
Teraz za tydzień ściągają szwy i potem to trzeba byc dobrej myśli.
Pozdrawiam Was wiosennie
Halinko masz rację z chłopem chorym to gorzej jak z dzieckiem, ale co tam aby szybko wyzdrowiał, zniosę wszelkie zachciewajki.
Tadeuszu juz na szczęście lepiej i psychicznie i fizycznie.
Teraz za tydzień ściągają szwy i potem to trzeba byc dobrej myśli.
Pozdrawiam Was wiosennie
- giga45
Witajcie kochani.
rano chciałam pisac, ale nie było możliwe-forum niedostępne.
Mam nadzieję, że posty nie poznikają znów.
Mnie juz rozpiera wiosenna praca.
dzisiaj skopałam pod rabatę przy altance i skopałam miejsce pod rosarium i nanosiłam tam kompostu.
W domu w miedzyczasie wysiewam i pilnuje siewek.
Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie i odwiedziny.
bardzo wszystkim dziękuję. :P
Teraz zmiana opatrunku i zastrzyki - odezwę sie potem pozdrawiam
rano chciałam pisac, ale nie było możliwe-forum niedostępne.
Mam nadzieję, że posty nie poznikają znów.
Mnie juz rozpiera wiosenna praca.
dzisiaj skopałam pod rabatę przy altance i skopałam miejsce pod rosarium i nanosiłam tam kompostu.
W domu w miedzyczasie wysiewam i pilnuje siewek.
Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie i odwiedziny.
bardzo wszystkim dziękuję. :P
Teraz zmiana opatrunku i zastrzyki - odezwę sie potem pozdrawiam