Ogród Ewy F
Geniu! Obsługę fotograficzna powierzyłam mężowi i dopóki będą pochwały,to nie cofnę zlecenia
Grzesiu i Agnes! One naprawdę nie są kłopotliwe. U mnie chodził w tym miejscu kret i pewnie część cebulek powpadało w korytarze
Grzesiu i Agnes! One naprawdę nie są kłopotliwe. U mnie chodził w tym miejscu kret i pewnie część cebulek powpadało w korytarze
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
Mario!Ja ciągle się dziwię,że przy tej różnicy między dniem i nocą one kwitną i nie marzną.Może na noc należałoby przykryć
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo ja wszystkie zdjęcia robię sama tylko te pierwsze wychodzą źle bo nie mam opcji makro i muszę popracować nad tym jak zrobić dobre zdjęcie.ewa f pisze:Geniu! Obsługę fotograficzna powierzyłam mężowi i dopóki będą pochwały,to nie cofnę zlecenia
Genia
Geniu! Jesteś wielka
Mario,ale w nocy zapowiadają minus 9 stopni Mi chodzi o kwiat rozwinięty,a nie o całą roślinę,która przecież nie zginie
Mario,ale w nocy zapowiadają minus 9 stopni Mi chodzi o kwiat rozwinięty,a nie o całą roślinę,która przecież nie zginie
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
Haniu! odezwij się w lipcu.Ściśle przestrzegam terminow rozsadzeń,aby nie niszczyć podziemnych pąkow kwiatowych i nie osłabiać roślin. Wowczas też będę miała przygotowane stanowiska na swoje nasadzenia
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewo! - z przyjemnością pobyłam u Ciebie ,przyuważyłam soulangeinę ,której jestem posiadaczką od ubiegłego sezonu .Zauważyłam,że szybko się rozrasta ,troszeczkę ją
cięciem skorygowałam chociaż wiem ,że nie bardzo to lubi .Moja na pewno jeszcze nie zakwitnie,ale wpadnę do Ciebie napatrzeć się.Z góry się wpraszam i poproszę o fotki.
pozdrawiam.
Maryna. ;:54
cięciem skorygowałam chociaż wiem ,że nie bardzo to lubi .Moja na pewno jeszcze nie zakwitnie,ale wpadnę do Ciebie napatrzeć się.Z góry się wpraszam i poproszę o fotki.
pozdrawiam.
Maryna. ;:54