Awaria bazy Forum na serwerze w HOME.PL - informacje.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
tu.ja pisze:Serdeczne dzięki dla wszystkich zaangażowanych w usuwanie awarii![]()
![]()
Te zaginione 3 dni to i tak kropla w morzu zawartości tego Forum.
Podzielam powyższą opinię. Osobiście cieszę się, że tylko tak to się skończyło.
A to, że jesteśmy znów razem jest przede wszystkim wynikiem dużej życzliwości i mądrego podejścia do życia osób z którymi obecnie współpracuję.
Czasami nieco szczęścia się przydaje....

dod.info:
Najprawdopodobniej żaden z obecnie pisanych postów nie ulegnie kasacji. Taką informację otrzymałem przed chwilą i niezwłocznie ją przekazuję Państwu.
Pozdrawiam.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 24 sty 2007, o 11:59
- Kontakt:
A czy na pewno nie wiesz, wróć w takim razie do pierwszego postu w tym wątku. Zaczynam się zastanawiać dlaczego ludziska, piszą posty w wątku którego temat i treść są im nieznane.
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Forum straciło kilka wątków (postów) i głosów, ale cóż to jest w porównaniu do odzyskania naszego Forum.
Nie wyobrażam sobie zaczynania wszystkiego od nowa
Przez te kilka chwil kiedy nie było forum dziwnie sie czułem. wchodzę na internet a tutaj nie mogę wejść na Forum --> chyba jestem od niego uzależniony
Nie wyobrażam sobie zaczynania wszystkiego od nowa

Przez te kilka chwil kiedy nie było forum dziwnie sie czułem. wchodzę na internet a tutaj nie mogę wejść na Forum --> chyba jestem od niego uzależniony

-
- Od: 24 sty 2007, o 11:59
- Kontakt:
W związku z możliwością powtórnej utraty danych, zanim serwer nie zacznie pracować stabilnie, (patrz pierwszy post), proponuję po napisaniu swego postu w jakimś wątku, skopiować stronę do swego foldera. Robi się to bardzo prosto, klikając w Ctrl+s, niekiedy trzeba chwilkę poczekać, i otwiera się okienko gdzie wybieramy lub tworzymy nowy folder, a następnie klikamy na Zapisz. Wcześniej w okienku możemy nadać swoją nazwę dla tego pliku.
Wtedy po ew. utracie danych, oby jednak nie, mamy możliwość skopiowania tego co pisaliśmy i stworzenia ponownie postu. Mało tego, możemy z tego pliku, po jego otwarciu u siebie, wysłać na forum swój utracony post.
Wtedy po ew. utracie danych, oby jednak nie, mamy możliwość skopiowania tego co pisaliśmy i stworzenia ponownie postu. Mało tego, możemy z tego pliku, po jego otwarciu u siebie, wysłać na forum swój utracony post.
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"PORADNIK" - Oczko Wodne
"PORADNIK" - Oczko Wodne
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A ja w podzięce dla wszystkich, którzy włożyli tyle pracy i trudu, aby odzyskać dane forum i z szacunku dla apelu Adminka, odezwę się dopiero po 5 marca.
Żeby nie powiękaszać obciążenia i nie robić zamieszania a także nie tracić danych w tematach apeluję do wszystkich, żeby wstrzymali się od wpisów. Z pewnością to pomoże i ułatwi pracę Adminka, Moderatorów oraz skróci czas naprawy i odzyskiwania danych.
Zatem do 5 marca.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Żeby nie powiękaszać obciążenia i nie robić zamieszania a także nie tracić danych w tematach apeluję do wszystkich, żeby wstrzymali się od wpisów. Z pewnością to pomoże i ułatwi pracę Adminka, Moderatorów oraz skróci czas naprawy i odzyskiwania danych.
Zatem do 5 marca.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- agnieszka72
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.