Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
Grzesiu pisze:No pięknie siostra!!!
Dla mnie z serduszkiem czy bez -ja i tak wiem swoje.....![]()
Masz WIELKIE SERCE Jola.....![]()
Pięknie powiedziane! Masz WIELKIE SERCE Jola
I takie serca właśnie Jolu są ważniejsze niż te zależne od moderatrów... którzy notabene Cię nie odwiedzają
bo są od nas... ludzi, którzy Cię odwiedzają...którzy Cię kochają

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Na ciemierniki jak na wiele innych kwiatów zachorowałam tu na forum . Tak sobie siedzę i myślę , jaki to człowiek g.... , pamiętam wiosnę 2008 i wiosenne zakupy w ogrodniczym , z boczku pod ścianą stał spory składzik ładnych wyrośniętych ,kwitnących różnokolorowych ciemierników po 8 zł
. Czekam na rozpoczęcie sezonu wiosennego w moim sklepie i liczę na to że kwiaty nie podskoczyły aż tak drastycznie .

- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj kochan Joluniu.
Nie sposób mi wszystkiego nadrobić, wiem, że masz kłopoty żoładkowe.
SERCE MASZ WIELKIE I SAMA JESTEŚ WIELKA.
Kochanie podziekowac za wszystko jeszcze raz chcę.
Co do dziwaczków-to ja tez mam różne kolory, nawet mam jeden wielokolorowy, nie wiem czy Tobie wysylałam nasionka.
U mnie co roku z kulek, które opadną rosną młode i piekne krzaki, Karpy gniją, więc je wyrywam.
Ciekawe ile u mnie w tym roku sie nasieje. Z checią pozbieram nasionka chetnym.
Jolus buziaki kochanie, a zlociku koniecznie musimy pogadać na wiosnę, po śniegach. :P
Nie sposób mi wszystkiego nadrobić, wiem, że masz kłopoty żoładkowe.
SERCE MASZ WIELKIE I SAMA JESTEŚ WIELKA.
Kochanie podziekowac za wszystko jeszcze raz chcę.
Co do dziwaczków-to ja tez mam różne kolory, nawet mam jeden wielokolorowy, nie wiem czy Tobie wysylałam nasionka.
U mnie co roku z kulek, które opadną rosną młode i piekne krzaki, Karpy gniją, więc je wyrywam.
Ciekawe ile u mnie w tym roku sie nasieje. Z checią pozbieram nasionka chetnym.
Jolus buziaki kochanie, a zlociku koniecznie musimy pogadać na wiosnę, po śniegach. :P