Piękna kompozycja. Chciałam sama sobie zrobić coś takiego ale boje się że roślinki będą miały za ciemno bo mam okno od zachodu a roślinki mogłabym tylko tuż przed oknem postawić a nie wiem czy za ciemno tam nie bedzie bo nie mam drzwi balkonowychDieSte pisze:
Mój mały parapetowy ogródek :)
- DieSte
- 200p
- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To okno akurat jest od południa, ale że blok jest w kształcie litery "T", to słońce jest jednak ograniczone.
Zapraszam do mojego spisu wątków
- DieSte
- 200p
Kolejne zdjęcia - rezydenci:

I nowości:

Do tego posiałam nasionka ziół znów - mam nadzieję, że tym razem nic nie stanie na przeszkodzie, aby urosły.

I nowości:

Do tego posiałam nasionka ziół znów - mam nadzieję, że tym razem nic nie stanie na przeszkodzie, aby urosły.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- DieSte
- 200p
Fiołek trochę przekłamany, jak to na zdjęciach - on jest taki mocno ciemnoniebieski, przechodzący nawet w fiolet, z białą obwódką.
- DieSte
- 200p
Właśnie musiałam dokonać zbrodni na starcu - dopiero zauważyłam, ze liście od dołu brązowieją... pousuwałam je, do tego wszystkie stare kwiatostany. Starca została... połowa
Ale mam nadzieje, że odbije trochę dzięki temu...

- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Paulinko Żaden problem będe w Lublinie to moge podrzucić, bo pocztą to chyba nie ma sensu.
Ewo Jeszcze mam po metrze przejścia a stoi w sypialni to specjalnie nie przeszkadza ale największe problemy są z myciem. Letnią porą wystawiam na balkon i robię mu prysznić a teraz stoi już trochę okurzony. Może jakby po listku mył to prędzej czas by zleciał do wiosny.
Ewo Jeszcze mam po metrze przejścia a stoi w sypialni to specjalnie nie przeszkadza ale największe problemy są z myciem. Letnią porą wystawiam na balkon i robię mu prysznić a teraz stoi już trochę okurzony. Może jakby po listku mył to prędzej czas by zleciał do wiosny.

Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- DieSte
- 200p
Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to z chęciądrozd pisze: Paulinko Żaden problem będe w Lublinie to moge podrzucić, bo pocztą to chyba nie ma sensu.

- DieSte
- 200p
Kto mi powie, co to jest? Uratowałam to przed (chyba) zamarznięciem na naszym kuchennym parapecie...

I ma taki pąk (?):

I ma taki pąk (?):

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- DieSte
- 200p
Tak Basiu, chyba to gardenia - tak przynajmniej wynika z porównaniu ze zdjęciami... Dziękuję Ci bardzo