Marpy kwiatki i rabatki
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzień dobry . Przybyłam z rewizytą i oglądam z otwartą buzią , bo mam pełną zachwytu .
Pięknie przedstawione rośliny , śliczne zdjęcia , róznorodność
.
Przede wszystkim zazdroszczę doskonałego rozplanowania nasadzeń i harmonii w ogrodzie
.
U mnie , niestety , wygrała chęć posiadania jak największej ilości różnych roślin i nie ma mowy o mądrym planowaniu

Pięknie przedstawione rośliny , śliczne zdjęcia , róznorodność

Przede wszystkim zazdroszczę doskonałego rozplanowania nasadzeń i harmonii w ogrodzie

U mnie , niestety , wygrała chęć posiadania jak największej ilości różnych roślin i nie ma mowy o mądrym planowaniu

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Mario, Igo bardzo dziękuję za nazwę gęsiówki, bardzo mi się podoba, jeśli ją gdzieś spotkam, to na pewno kupię
Clematisy przepiękne, funkie również. Uwielbiam clematisy, ale od zeszłego roku zaczęłam się ich trochę obawiać, ponieważ jeden z moich, nowo kupiony, pięknie rósł, zawiązał mnóstwo pąków i zwiądł
musiałam go wyciąc, ale zaczął odbijać od korzenia, zobaczymy co będzie z nim dalej. Teraz się obawiam, żeby ta choroba nie pojawiła się na pozostałych 

Clematisy przepiękne, funkie również. Uwielbiam clematisy, ale od zeszłego roku zaczęłam się ich trochę obawiać, ponieważ jeden z moich, nowo kupiony, pięknie rósł, zawiązał mnóstwo pąków i zwiądł

O rany Marysiu, gdzież mi się tam z Tobą równać
Host masz mnóstwo, znacznie więcej ode mnie róznych odmian. Najciekawsze są te zgnilozielone, pierwszy raz widzę taki kolor. Hosty piękmie utkane wśród innych roślin i pewnie w ogóle nie masz trawnika, tylko same rośliny. Iglaki też wielkie i dorodne. Wszystko artystycznie wyeksponowane, aż żal odejść z Twojego ogrodu. No ale teraz pedzę do Ewy z rewizytą i do Jadzi (może nalewkę postawi
)

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Igo, - u nas też były storczyki po 19,99 zł ale ja jakoś się ich boję.Nie wiem czy podołałabym z ich pielęgnacją.Dostałam w grudniu śliczne dendrobium ,ale teraz po przekwitnięciu nie wiem co będzie z nim dalej.Nie mam po prostu doświadczenia żadnego.A był to mój pierwszy storczyk.
Ale ta cena to dość powszechna w marketach więc się nie rzucałam.Czy różyczki były też takie
jak moje?
pozdrawiam,
Maria.
Ale ta cena to dość powszechna w marketach więc się nie rzucałam.Czy różyczki były też takie
jak moje?
pozdrawiam,
Maria.

- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Mario przyszłam z rewizytą
i jestem zachwycona. Twoimi kwiatami i przepięknymi zdjęciami. Jak Ty to robisz że zdjecia są w formie kart ?? Prezentuja sie pięknie
Jestem młodą ogrodniczką więc jeśli pozwolisz z przyjemnością będę zaglądała i radziła się w różnych sprawach. jeśli chodzi o kalinę burkwooda o której pisałas w moim poście to w czerwcu jadę z bratowa (której tez bardzo sie ta roslinka spodobała) do szkółki państwa Ważyńskich w Śleszynie po zakup tej roślinki wiem że będa ja mieli cena ok 40 zł szczepionej na pniu gdybys była zainteresowana to daj mi znać może uda się i będziesz ja miała