Moja kolekcja:) - k-arolka
- darekcn42
- 1000p
- Od: 9 lut 2009, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
http://www.kaktusy.bydgoszcz.pl/forum_k ... c&start=20
Powołam sie na to forum, popatrz jak wyglądają te feraki w poście Piotrka, przeczytaj podpis i niestety tak piękne u nas jak widzisz nigdy nie będą, to święta racja. Tak to jest niestety, a szkoda.
Powołam sie na to forum, popatrz jak wyglądają te feraki w poście Piotrka, przeczytaj podpis i niestety tak piękne u nas jak widzisz nigdy nie będą, to święta racja. Tak to jest niestety, a szkoda.
Pozdrawiam, Darek.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sie 2007, o 17:54
Używałem mospilanu i g.... dał. Przez dłuższy czas był spokój, a teraz znowu się pojawiająk-arolka pisze:Nie no mmyslalam ze wojna z welnowcami zakonczona, jednak nie. Niech je diabel stzreli... Znacie cos dobrego na welnowce co je wytepi raz na dluzszy czas?

Dawid
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karolciu na pocieszenie Ci powiem, że tez walczę z wełnowcami całą zimę
i to siedzą jeszcze do tego w moim Stenocactusie
używałam takich tabletek - TARCZNIK - ale nic nie dały
kąpię go co jakiś czas w roztworze spirytusu, płynu do mycia naczyń i ciepłej wody >>> w przypadku storczyków to pomogło pozbyć mi się tych paskudztw
no ale z kaktusami juz nie tak łatwo... 

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
A masz podkładkę?
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
He,he.
Pewnie, lepiej wszystko przemyśleć i dopiąć na ostatni guzik niż spartolić sprawę.
Ja to w goracej wodzie kąpana, więc jak mi coś zaświta w głowie to działam i często potem żałuję
Pewnie, lepiej wszystko przemyśleć i dopiąć na ostatni guzik niż spartolić sprawę.
Ja to w goracej wodzie kąpana, więc jak mi coś zaświta w głowie to działam i często potem żałuję

Moje doniczkowce i sukulenty